|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Babice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nancy Dragonslayer
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 73/51
Poziom mag.: 11
|
Witam będziemy tutaj umieszczali nasze screeny, z tibi, komenty mile widziane
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
|
Wypadzik na Dragi
![]() Nom hmm bylo dość ciekawie zwłaszcza że lootłem sobie potem woi .Miałem też sporo szczęścia gdyż net mi padł na 20 min, ale niepadłem .Niewiem jakim cudem. Na Screenie widac także moje Eq ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mi się nudziło więc poszedłem do Kazo na Guardy. Na Guardach expiłem 2h wbiłem LVL,Shield,Dist Locik nawet dopisał.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec Exp'a na guardach dokonałem czego chciałem i zmyłem się...![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie no ziom, lecisz dalej ;] Fajnie się zapowiada, pozdro
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
no no wklejac fotki cikawie sie zapowiada pozdrawiam i GZ lvla sam go widzialem xD
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Elo wszystkim człowiekom
![]() Jestem Joogson, i bede tu zamieszczal swoje zdjecia razem z Nancy itp ![]() Nie mam żadnych aktualnych co do daty dzisiejszej, ale mam aktualne co do stanu mojej postaci ![]() ![]() Wbilem sobie kiedyś 44lvl, potem spotkal mnie hacked, i dupa blada ![]() Obecnie mam 40lvl ^^ Kiedyś, kilka fotek z D Lairu, kilka dni przed utrata postaci.. ![]() Awans na 38lvl ![]() Pierwszy dragon solo, i WOI ![]() ![]() 3 Wyverny solo ![]() 72 distance, obecnie 70 ![]() ![]() Pierwsza zabawa na POH ![]() I na koniec Eq, ktore stracilem + 2x boh i crown legs w depo i 60k ![]() xDDD To na tyle Pozdrawiam
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
|
Elo dziś wybrałem sie rano na guardy :< loot,exp dopisywał do momentu gdy nieprzyszedł jakiś cieć, na pierwszy żut oka spox ziom niewbijal się, ja wychodze up a ten na mnie 7 Guardów lurnoł padłem
50K do tyłu.Hmm ale głowa do góry poszedłem z kumplem Joogsonem Na Eff, loot dopisał, i lvl wbiłem ![]() Noto tak poszedłem sobie Questa zrobić oczywiście solo potem doszedł Joogson i zrobił sobie zemną SS ![]() ![]() ![]() Wpadliśmy z Joogsonem na Arkany oczywiście rozróba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nom i na zakończenie ss z lootem i Advance nawet zdeka dopisał ![]() troche słaby exp gdyż masa tipijczyków. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
I gdzie nowe foty ? Co ?;p
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
Po przerwie postanowiłem dodawać dalsze SS ![]() Nudziło mi się więc wykonałem postmana... ![]() Potem 1 Arena ![]() ![]() Potem 2 Arena było ciężko, zwłaszcza ostatni monster zostało 7 Health Potion, 0 Mana Potion ![]() ![]() Hmm postanowiłem iść na piraty... ![]() Potem nadszedł czas na LvL ![]() ![]() Potem nadszedł czas na kolejny LvL ![]() ![]() I Kolejny ![]() ![]() A oto lot,kasa z 3h na pirate. Cięko gdyż masa wiary... Ale Exp nadal nice ![]() ![]() Pozdro comment plisss ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Niezłe foty, dodaj więcej, zmień płeć i zrób jakieś addony/nowe outy
) Pozdro ziom |
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
Elo no co to ma być co to ja i xynox jesteśmy tylko
![]() Komentowac pliss. Dzisiaj byłem znowu na pirate, lvl wbity, ale był tez hardocre, ktoś lurnoł 3 Korsarze,i inny syf niemiałem mana potion, ani health potion, zostało 70 HP ![]() Naszczęście pewna osoba pomogła :*. ![]() ![]() |
|
|
|