|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Witam, to po pierwsze.
A przechodząc do rzeczy, przymierzam się do zakupu nowej gitary i rozpatruję dwie opcje. Na gitarze niezbyt długo, ale trochę już czasu gram. Jednak postanowiłem zwrócić się do bardziej zorientowanych osób w pewnej sprawie. Szukałem trochę, ale nie widziałem nigdzie podobnego tematu. Chodzi mi o te dwa wiosła http://guitarcenter.pl/catalog/gitar...ast-avenge-sob oraz http://guitarcenter.pl/catalog/gitar...warlock-bronze Szczególnie chodzi mi o różnicę w przetwornikach, jak różni się dźwięk i takie tam. Do tego, w jednym jest tylko jeden potencjometr, czy to wielka różnica? Jeśli tak to jaka. Jednak wszelkie inne opinie będą mile widziane. Wielkie dzięki z góry. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moim skromnym zdaniem nie opłaca się kupować tych gitar tylko ze względu na ich kształt... Co nie zmienia faktu, że promocja BCR Beasta jest niezła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() @up
Kolega ma racje, jesli chcesz kupic gitare, to idz/jedz do jakiegos sklepu muzycznego, wez gitare w reke, popróbuj troche na niej pograc, poczuj jak Ci lezy w rekach itd, bo kupisz taka na necie a potem bedziesz zalowal mimo ze promocja kusi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Ale tylko dałem linki, żeby powiedzieć o jakie mi chodzi. Odpowie ktoś, czym one konkretnie się różnią?
@Down "Szczególnie chodzi mi o różnicę w przetwornikach, jak różni się dźwięk i takie tam. Do tego, w jednym jest tylko jeden potencjometr, czy to wielka różnica? Jeśli tak to jaka. Jednak wszelkie inne opinie będą mile widziane. Wielkie dzięki z góry." Ostatnio edytowany przez Ditto - 26-10-2008 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Tam masz wszystko opisane, a no i kształtem jakbyś nie widział.
|
![]() |
![]() |