![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() Witam oto sa dwa teledyski z Tibi mojego autorastwa.
Do ich obejzenia koniczny jest Divix 5.03 , Mpeg 4 , oraz Windows Media Player ver9....nie iwme czemu az tyle. Oba pliki maja po okolo 18MB i zanjduja sie na serwze Neostrady w zwiazku z tym czesc osob bedzie miala transfer 1kbs a inni 80kbs (nie wiem od czego to zalezy) Tibia Rewolucje (18Mb) Tibia Rewolucje 2 (18Mb) Jezeli w linkach jest blad przepraszam naprawde nie mam czasu by to sprawdzic. Na mojej stronie znajduja sie na 100%dobre linki www.plastus.neostrada.pl I jeszcze raz przepraszam za wolny transfer naprawde duzo ludzi to sciaga. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() a jaka muzyka jest na tych teledyskach??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() O Bose 18mb ponad 5 godzin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jakim programem to robiles? tez bym sobie teledyski porobil..
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Jakim programem to zrobiłeś. Ja właśnie ściągam te teledyski mam czas. Jak ściagne to je ocenie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() eh mi sie od razu wlancza windos media player 9 :/ nawet sie nie scionglelo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Qrde zebym mial duzo miejsca na jakims serverze to terz bym se takie porobil. Zajebista sprawa bardzo mi sie podobaly hehe.
A co do programu to ja bym uzyl SnagIt. Ale jestem ciekawy jakiego ty uzyles?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() eh no fajny teledysk pierwszy, jaki masz mlvl po spore obrazenia zadajesz hmmami ponad 70
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ![]() ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh wiecej takich teledyqw!! TIBIAAAAA ROXXXXX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Siciagalem to okolo 2godzin ale sie oplacalo Teledyski sa zajebiste no wlasnie powiedz jak ty to robisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() yyyyy. Spoko filmiki. Masz wysoki mlvl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Wiesz co... brak mi słów. filmiki są zajebiste [że to flugiem określę, a żadko to robię], żałuje że nie gram na Lunarze, i nie mogłem brać udziału w tym show.
Za Filmiki powinieneś dostać oscara, a one same, na mój łeb, powinny znaleźć się w dziale download na tibia.com, i promować grę, w której wszyscy ugrzęzneliśmy :] Powiedz. czym klipy robiłeś [zrzuty ekranu, cięcia, łączenie, dodwanie dźwięku... po prostu all, może być na priv :]], i czy bardzo spowolniało grę, bo niestety z pozycji blokera spowolnienia na np. DLu mogą być śmiertelne. A bardzo chciał bym stworzyć coś, co chociaż przypominało by twoje dzieło :] z góry dzięki, pozdrawiam. Lefty P.S. a propo serva. w dzień download mi ślimaczył [1-2Kb/s], ale nad ranem [kole 6tej] transwer poniżej 100 mi nie schodził :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja wiem czemu tak jest... tpsa daje max transferu dla neo bo to z neo sie sciaga a innych maja w dupie... ja na neo sciagam 180kb/s! TPSA - to ludzka rzecz okradac
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmmm zasadniczo uzywalem 2 programow : CamStudio i Windows Movie Maker 2. Tak Nagrywanie i kodowanie filmikow bardzo zwalnia gre...chyba ze skonfigurujecie klijenta do Tibi i Camp Studio tak jak powiedzalem w tym temacie : Temat o Tibi Rewolucjach i dysponujeice kompem przynjamniej 2.6GHz.
Drugi teledysk chyba jest fajniejszy wiec radze od niego zaczac sciaganie. Mam lev 35 mlev 40 bylo 36 i 41 ale poleglem raz jak krecilem czesc druga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ale lipa
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
![]() |
![]() naprawde super ale jak ściagnołem(ściągało 60 kilo
![]() to nie było głosu ani w pierwszym ani w drugim ,przecierz to miały byc teledyski jak sie nie myle. akcje zarąbiste tylko ten głos . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() niezłe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() @merchior Czasem jest tak ze ma sie kodeki od obrazu a nie ma od dzwieku...po prostu zainstaluj nowe kodeki, tzn takie co obsluguja bezproblemowo standard MPEG-4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Cormaya
![]() |
![]() drugi teledysk wymiata poprostu
![]() dark so dark ;P
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Czekam na sugestie i pomysly co do : fabuly, podszczegulnych scen, i ogulnych pomyslow na to co moglo by byc w czesci 3 (rowniez jaka muzyka)
|
![]() |
![]() |