|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2009
|
Elo Wszystkim!!
mam palka 12 lvl skille 50/40 mam zamiar skillic do 80/60 eq: Dsm , Demon Helmet, Golden Legs , Boh , Mastermind Shield , Aol i inne duperele moje pytania: - Czy Skillowac do 80 czy przestac juz na 70 czy moze 65 ? - co nosic Dsm arm 15 czy pala armor 12arm + 2dist - Czy Pacca Kupic Na 25 Lvl Czy moze puzniej/wczesniej Z Gory Dzieki ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Nie powiem!
Imię: fajnie, bo nie gram
Gildia: Nie gram
Świat: D&D
Poziom: żal
Skille: DnDrox
Poziom mag.: DD
|
Skille wystarczą ci do 20lvl(co masz teraz) potem doskilluj 70. Na 70 skillu najlepiej kup PACC. Ale możesz doskillować do 70 teraz i kupić PACC. A na początek po co ci tyle itanz? Jeśli już chcesz DSM czy Paly to weź Paladin Armor. W każdym razie na pewno PACC najlepiej kup na 70 skillu(choć możesz teraz). Na PACCu masz z#######e dużo miejsc do nabijania expa. To tyle.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
Jeżeli masz chęć to wbij 80 dista, wtedy już bedzie Ci się fajnie grało.
Następnie kup PACC i wbijaj lvlve ![]() Możesz kupić pacca jeżeli bedziesz miał dobre skille, przynajmniej ja tak bym zrobił. Radzę Ci nosić pal-arm, +2 do dista sie przyda a i tak nie potrzebujesz aż tyle obrony bo nie jesteś kngiht. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
Cytuj:
1)Wbij 70 skilla 2)Wbij 20 poziom 3)Kup pacc i promotion 4)Idź sobie do yalahar tam masz wszystko czego dusza zapragnie (Szczególnie miło tłucze się minotaury na małym lvl )5)Exp do 50 lvl aby mieć możliwość używania lepszych potionów 6)Wbij 85+ skilla (na 80 żałosne hit wchodzą...celność też pozostawia wiele do życzenia)
|
|