|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() siemka (muj pirwszy i mam nadziej nie osttni temat(przejdzmy do rzeczy)
mam palka na 19lvl i skille 53 dista a mam pytaniekiedy i z jakimi skllami moge spokojnie isc na Gs'a z Góry dzieki za odpowiedz (aha jestem na danubi) Krul 19lvl-Palladyn-Danuba |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
a co do gsa wszystko zalezy od tego ile chcesz stracic boltoe(strzal) na jednego ale radze podniesc lv i potrenowac skille
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Rowniez tez zalezy od taktyki ataku.
Czy bedziesz biegal przed nim i z boltow pakowal, czy zablokujesz go i powoli bedziesz go Arrowsami wykanczal :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli zamierzasz uciekac przed gs i walic go ze strzal lub beltow to nie masz szans gs cie dogoni>
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() W sumie, to tez zalezy od lvl'u i Stuffu :-)
im wyzszy lvl, tym sie szybciej chodzi, jeszzce "Boots of Haste", "Ring Time" (czy jakos tak) i tez cie dogoni ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
|
![]() no nie dogoni go wtedy ale z 19 lvl (raczej bez boh) nie nie ma szans uciec
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() z takimi skillami bys go pokonal ale zuzyjesz ze 100 strzal.
i to prawda co inni mowia nie uciekniesz mu chyba ze z bucikami albo z pierscionkiem a narazie podnos skilla na inny stworkach duzo wolniejszych a na gs wybierz sie jak bedziesz mial przynajmniej 24 lvl a i tak bedziesz wolniejszy dopiero na 28 bedziesz szybszy. co nie znaczy ze na 24 go nie zabijesz, tyle tylko ze bedziesz musial uciekac miedzy krzakami po skosie albo e-bomba i po klopocie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj palek 24 pally skills 64/36 marnowal na gsa 60 strzal lub 20-30 boltow :/ ale inna sprawa bo ja mam bohy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Na prostej cie nie dogoni po skosie spokojnie cie dogoni postukaj do 60 dist. i lvl do 20 i jest spoko !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() pallek 22 lvl skille 60/35-40 Bez lagów ma gs'a gdzieś.
PS: nie ganiaj po skałach bo raz jak ganiałem się z gs'em i brałem go na spokojnie, lecz jak tylkko wszedł na skalną nawierzchnię to dostał takiego kopa jakby swoją teściową z tyłu zobaczył ![]() Ale naszczęście po tym jak zostało mi 60 hp walnełem "exura vita" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Czasem jednak nosi. No i co jakis czas powtarza sie inforamacja, ze bez tarczy polowa shieldingu dochodzi do def. (nie wiem czy tak jest, ale tak ludziska gadajo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
|
![]() Masz racje shieldin liczy sie do obron jesli nawet nie mamy tarczy
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie PROSZE mauczcie sie w koncu zw palkowi JEST POTRZEBNY SHIELDING nawet jesli nie mosi tarczy
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Popierwsze zrób sobie przynajmniej 65 dista inaczej będziesz zadużo amunucji tracił, wiesz jak się umie lurować to nawet na 18-20 moża prubować(z 2 osobą która blokuje, ale niestety update
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() Kiedy jeszcze byłem knightem teraz zasnoł na wieki, byłem na trolach w AB w jaskiniach jest taki skręt przez skały gdzie idzie sie na gs (giant spidery o iule sie nie myle) miałem 10 lvl. chodze sobiepo jaskicniach asz tu nagle podcjhodzi do mnie gościu na 11 lvl. i sie pyta czy ide z nim na gs (też knight) mówie ze nie (wiadomo czemu
![]() ![]()
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() O ile mi wiadomo to pod AB nie ma zadnych gsow. Miedzy skalami idzie sie do Ghouli, Skieletonow, Slimow, Rotow, Poison Spiderow. Albo koles napisal ci zle skrot, albo naprawde myslal ze tam sa gsy, albo........nie wiem juz.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() domyslam sie o jakie przejscie chodzi i zeczywiscie jest tam tylko to co powiedzial n3m3s!s + taka fajna ksiazeczka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() eeeeeee jakies szersze informacje ^^ ? Domyslam sie ze po respie jest ale co to za ksiazeczka??
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pall z lv 24 i wyzszym moze latac na gs (oczywiscie jak niemasz lagow)... Skille maja tylko znaczenie jak dlugo go bedziesz bil, chodzi o to zeby cie gnojek niedogonil.
---------------------------- Fingerout - 41lv Master Sorc (Danubia) |
![]() |
![]() |