![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Heh, dawno już tu postów nie pisałem
![]() A więc: Spiked Board (Deska z kolcem): Atk:9 Def:7 12 oz. Wypada z: Goblin, Orc, Orc Warrior (żadko) Troll axe (Topór trolli): Atk:20 Def:10 59 oz. Wypada z: Troll (rzadko), Frost Troll, Swamp Troll A to najpierw miało być zbroją, potem wyszedł crusader helmet, ale ostatecznie chyba znowu zbroję przypomina... (ponieważ nie wiem nawet, czy jest to zbroja czy hełm, statystyk nie ma) Royal Shortsword (narysowany przez Segnisa, ja tylko troszkę poprawiłem ![]() Atk:25 Def:14 26 oz. Wypada z: Ghoul (bardzo rzadko), Mummy(rzadko), Demon Skeleton, Priestess, Hero Elite Machete (Elitarna maczeta): Atk:18 Def:16 32 oz. Wypada z: Orc Spearman (niebywale rzadko), Elf (rzadko), Elf Scout, Elf Arcanist Polish Shield & Swedish Shield oraz Polswe Shield i Swepol shield ![]() Atk:0 Def:31 47 oz. Wypada z: (quest only) A o to URIZIEL ![]() ![]() Atk:120+30 fire dmg Def:60 80 oz. This unique sword has ultimate power. It can destroy everything. Wypada z: (quest only) Katana: Atk: 35 Def:32 31 oz. Wypada z: Black Knight, Hero Samurai helmet (Hełm samurajski): Arm:5 11 oz. Wypada z: Black Knight Giant sword: <Statystyki jak oryginalny GS z Tibii> Gniew Innosa: Atk:110 Def:65 76 oz. This very powerful weapon is a gift from gods. Wypada z: Innos (jk ![]() Ancient legs (Starożytne spodnie): Arm:6 41 oz. Wypada z: Ghost (bardzo rzadko), Mummy, Scarab (rzadko), Ancient Scarab Ciężka zbroja strażnika: Arm: 13 125 oz. Wypada z: (quest only) Polishclub w trzech wersjach: Atk:9 Def:6 19,5 oz. Wypada z: lepper ![]() ![]() Elven Sword (Elficki miecz): Atk:23 Def:20 24 oz. Wypada z: Elf (rzadko), Elf Scout, Elf Arcanist Trójząb Neptuna: Atk:48 Def:32 55 oz. This is the holy weapon used by Neptun. Zgniła zadeptana trawa: <statystyk brak z oczywistych powodów ;p> Sword of darkness (Miecz Ciemności): Atk:38 Def:32 57 oz. Wypada z: Black Knight (rzadko), Demon Mściwa stal: Atk:50 Def:31 92 oz. Druid Staff (Laska druidów): Atk:25 Def:25 20 oz. Wypada z: Minotaur Mage (rzadko), Dwarf Geomancer, Warlock Red Lightsaber (Czerwony miecz świetlny): Atk:40 Def:38 7,5 oz. Wypada z: (quest only) Elven bow (Elficki Łuk): 12 oz. Wypada z: Elf, Elf Scout Orcish Spear (Orkowa włócznia): Atk:35 Def:0 18 oz. Wypada z: Orc Spearman, Orc Warrior (rzadko) Ancient double great axe: Atk:38 Def:12 83 oz. Wypada z: Minotaur Guard (rzadko), Dragon, Ancient Scarab, Dragon Lord, quest Strange sword: Atk:24 Def: 21 40,5 oz. It seems to be a giant key. Wypada z: (quest only) Złoty Pazur: Atk: 28 Def: 26 30 oz. Wypada z: Wild Warrior (rzadko), Dragon, Dragon Lord Firesword: <statystki jak oryginalny FS z Tibii> Plx shield: Atk:0 Def:27 45,5 oz. Wypada z: (Plx members only [prezent od bogów]) Konserwa: Czas odnawiania: 106 Dragon Axe: Atk:49 Def:26 95 oz. Wypada z: Dragon Lord (rzadko) Golden Dragon Helmet: Arm:9 32 oz. Wypada z: Dragon Lord (rzadko) Comment plz. Ostatnio edytowany przez Androj - 19-10-2004 o 19:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tarcze są za***iste....reszta srednia...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Fajne Tarcze I Royal Short Sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
Lokacja: "W mieszkaniu":D
![]() |
![]() No spoko itemki...tarcze za***iste...życze dalszych powodzeń w Pixel Art
Hail PIX ART ![]()
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tarcze są cool, weż zrub z nich jedną tarcze Pol-Swe
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I jeszcze katanę zrobiłem: Comment plz ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 01-10-2004 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uriziel dosc ladny, ale rekojesc jest mala, w rekach trudno by go bylo utrzymac, jezeli przystales na tematyce gothic, to zrob 'Piracki kordelas'
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() katana napewno khanowi przypadnie do gustu zrób dla niego jeszcze zbroje i legsy samuraja i helm to bedzie w niebie. A tak to ogólnie spoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ lord shard
Rękojeść jest poza obrazkiem ;p Poprostu się nie zmieściła. A ten "piracki kordelas" to pewnie z Gothica 2, w którego nie grałem, bo w 1 chyba czegoś takiego nie było... (przynajmniej ja nie widziałem) @ Fixiha Z Samurai setem może być problem, coś tak mi nie wychodzą zbroje. No ale mogę spróbować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up:
A jakze by inaczej! hehe.. Ale oczywiscie zeby nie bylo wam smutno - troche pomarudzę: Katana wyszła ogólnie dobrze. Udało ci się wykonać mozliwie najlepiej krzywizne oraz dobrac proporcje rękojesci do ostrza. Teraz moje requesty: Koncówka klingi powinna byc naostrzona. Kilka pixeli powinno naprawic sprawe. Rękojesc powinna się konczyc kashirą, czyli metalowym 'kapturkiem' z tego samego materiału co tsuba (garda). Było by tez dobrze gdyby sama rękojesc nie była koloru pomarańczowego a brązowego, zielonego, granatowego, albo innego mrocznego. Ale jest dobrze. I tak jest lepsza od tej z tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ down
Teraz powinno być dobrze ![]() I przy okazji powiedz jeszcze co poprawić w tym hełmie, bo ja się na samurajach nie znam i rysowałem to co widziałem gdzieś w komiksach ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 26-09-2004 o 08:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
prawie idealna. ale czubek wciąż jest zaokrąglony. Smialo - dodaj jeszcze te 2 piexele po prawej stronie i odejmij 1 po lewej. Tak zeby powstał trojkąt. Nie boj sie rysowac konturow przy konturach - tak czasem bywa. Odepnij jeszcze po 1 pixelku po bogach tsuby. (gardy) i będzie ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz katana jest ładna. Podoba mi się.
![]() a co do hełmu... hmm.. poszukaj po necie. Hełmów było wiele rodzajów, wiec ciezko jednoznacznie sprecyzowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Giant Sword:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No, no Uriziel za***isty, tylko runka (jak ona sie nazywała? Krąg śmierci??) troszku za duża...to zrób jeszcze Gniew Innosa( W angielskiej wersji Innos Rage), wiesz o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ up
Gniew Innosa: A to, hmmmm, ancient legs?: @ down Wiem właśnie, już od kilku tygodni próbuję pożyczyć od kogoś... A co do ciężkiej zbroi strażnika... mogę spróbować ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 26-09-2004 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(w razie problemow, taka nosi Thorus) Gniew innosa ladny na -5
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum