|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Witam, przeglądając loot z potforków ciągle rzuca mi się w oczy rubryka nazwana: "Porady" nie chodzi mi o to aby dawać tam szczegółowy opis jak zabić pojedynczego stworka tylko ewentualnie jaki jak trzeba się zachować przewidywane straty, bo ta rubryczka istnieje już ładny czas a nie do wsyzstkich potforków jest dokładna rada jak z nim walczyć.
Jeśli temat był prosze o zakmnięcie, z góry thx. Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Obecnie sytuacja wyglada tak ze praktycznie jedyna osoba ktora cos robi na stronie jest Vanessa, ja czasem cos pogrzebie ale nie za wiele, MatKus teraz jest zajety robieniem strony o RPG.
A pomyslow na nowe rzeczy mam duzy, tylko czasu na robienie brakuje jak widzisz troche malo osob jest jak na taka strone ![]() Jednak postaramy sie po troche dodawac az kiedys sie zapelnia wszystkie te pola... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, rozumiem i w pełni doceniam Wasz geniusz dotyczący stworzenia gazetki oraz wszystkiego co jest związanego z Tibią, dzięki za informacje i licze na to, że już wkrótce będzie to witryna numer 1 na temat Tibii
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli można prosić o zamknięcie tego tematu byłbym wdzięczny gdyż usłyszałem to co chciałem usłyszeć
![]()
Ostatnio edytowany przez redfaction - 09-01-2005 o 21:35. |
![]() |