|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Kiedyś była lista banów nawet z powodami dziś jej szukam i nie ma a przydałaby się
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() My jako mody i admini mamy listę ludzi zbanowanych. Jakiś czas temu narodził się pomysł, żeby listę ludzi zbanowanych podawać publicznie, ale wydaje mi się, że to upadło. Poza tym o ile mi wiadomo, to i tak widzicie upomnienia innych userów... to nie wystarcza?
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeśli chodzi o bana to złapałem ! i to w sylwka 2004/05
![]() gdybym wiedział że będzie na 30 dni nie uzywałbym nigdy Programów Macro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @UP
Ale tu chodzi o bany na tym forum a nie na tibii =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lista banów była, bo system ostrzegania użytkowników był inny. De facto - nie było żadnego, a "upomnienia" były wpisywane w rangę delikwenta. Listą posługiwali się przede wszystkim moderatorzy (i administrator), aby móc np. sprawdzić kiedy muszą kogoś odbanować.
Teraz lista nikomu nie jest potrzebna, bo na forum jest zaawansowany system ostrzeżeń. A użytkowników - moim zdaniem - nie powinno obchodzić kto i za co ma bana, czy ostrzeżenie.