|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
No to tak. Zprezentowałem sobie niedawno filmik pt. "Miasteczko South Park". Obejrzałem go sobie z kolegami w sylwka. Wiem, że napewno wiekszość z was go już widziała. Ja naprzykład jestem zachwycony tą kreskówką. Super określenia (wujko***ca
) i fajne sceny (najlepsze było jak Kenemu wszczepili ziemniaka zamiast serca albo piosenka tego grubaska pt. "Twoja matka to ku.. kobieta lekkich obyczajów". A wy co sądzicie o tym filmie? Jakie sceny was najbardziej rozsmieszyły. Prosze was o inteligentne odpowiedzi -.-. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Pytanie: chodzi ci o serial czy o film pełnometrażowy ??
Cokolwiek odpowiedz cała seria jest gites, szkoda że na żadnej polskiej normalnej stacji nie leci (Polsat, TVN, TV4)Co najbardziej mi się podobało ?? Wszystko , nie mam konkretnego ulubionego odcinka, wszystkie mi sie podobają ![]() (chyba nie trzeba tłumaczyć kto jest moją ulubioną postacią )<----- KENY ROX
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
@Wieszok-serial sie nazywa Suthpark, a film pelnometrazowy(nazwa polska) to Miasteczko South Park... Oryginalny tytul pelnometrazowki doslownie przetlumaczony na polski to Southpark Wiekszy Dluzszy i Bez Ciec... Bla bla bla.
W pelnometrazowce podobaly mi sie piosenki. Moze i bylo ich nieco za duzo, ale wszystkie byly SWIETNE. Znaja sie chlopaki na swojej robocie Niech sie schowaja wszystkie musicale, SPBLU rulez! What would Brain Boitano do?Odcinki wszystkie byly wywaliste. Aha, wieszoczq, jeszcze jedno-99% odcinkow mozna sciagnac z neta(i to z jednej stronki, tylko nie pametam adresu ) to co sie martwisz brakiem SP w TV![]()
|
|
|
#4 | ||
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Widzieliście odcinek w którym Kenny przeżył? Tzn umarł ale wrocił (nie chodzi o ten odcinek z Zombie).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Cartman's Mom is a Dirty Slut?
Tam w jednym ginie w drugim sie pojawia i ginie znowu![]() Jeszcze Summer Sux(o ile pamietam tytul ) to tam wspominaja jak umarl jako dziecko a stoi obok nich...I jeszcze odcinek gdy matce Kenny'ego rodzi sie kolejne dziecko, ktore jest tak jakby kolejnym Kennym Tez to mozna uznac za powrot.No i of korz pelnometrazowka ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
Ja oglądałem pełnometrażówke i kilka odcinków. Jeden zapadł mi w pamięci jak Kenny szedł na kogoś imieniny. Został tam zaproszony. Jego matka na to "tylko pamiętaj zbieraj resztki ze stołu". I póżniej ta scena jak wkładał do worka wszystko co mu dali. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu
. Fajnie tak po wspominać stare czasy![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
ja ogladalem 2 odcinki (
) i pelnometrazowy. Pelnometrazowy rządzi! Saddam Gej i te sprawy hehe.ogolnie film rządzi , i jak sie ogląda w gronie kumpli to polewa jest nieziemska .najleprza jest piosenke "shout your fu**** face uncle fucker" a Ci bracia ktorzy to spiewali tez wymiataja ("kiedys jak spalismy wlozylem ci *****a do buzi i zrobilem zdjecie" mehehee)
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
Chodziło mi o film pełnometrażowy bo odcinkowego nie widziałem
. A Sadam w roli nałogowego dupcyngiela bardzo fajnie się prezentował ![]() |
|