|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie!! Po 2 latach postanowiłem wrócić do Tibii - w końcu idzie zima, nie będzie czego robić na dworze, bo zimno i wgl. 2 lata temu miałem ubogiego rookstayera na Thorii (15 lvl). 2 dni temu pobrałem Tibię, zrobiłem postać i poszedłem na maina, a tam szok. Jak 2 lata temu w depo nie było wolnych miejsc, po mieście i na expowiskach było w cholerę osób to teraz pustki. Trochę szkoda, bo to nie ta sama Tibia.
![]() Pozdrawiam! PS: Kojarzy ktoś rookstayera o nicku Luki Zwyciezca z Thorii? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() Hej
![]() ![]() Bywam czasami na Harmonii, na Rooku jest naprawdę wiele osób, które tam zostały. W większości to roday, wieczorami aż roi się od nich na rynku. Spróbuj tam ![]() Powodzenia..
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 30-11-2012 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2010
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trathos
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Aurora-świat przeludniony więc nie będziesz narzekać na brak osób hahah
![]() Zmieniła się jak chol....grałem na prawie każdym świecie na Rooku w mojej 10letniej przygodzie z Tibią,od 2 miesięcy gram na pustym serwie a to dlatego żeby resp był wolny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [2002-2012] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Imię: Zenix Knight
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Harmonia, sam tam gram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mathil Rookstayer
Świat: Nerana
Poziom: 78
|
![]() Jeśli Ci zależy aby świat był w miarę ,, aktywny ,, to sprawdź sobie na rookstat ludzi grających aktywnie, być może to Ci podsunie jakiś świat.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
|
![]() Ja zapraszam na Candie, gram ja Achilles Of Rook
|
![]() |
![]() |