Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2005, 17:24   #1
Reaven
Użytkownik forum

Reaven's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Pergamin Gdzie można zdobyć najwięcej kasy i przedmiotów?

Jestem druidem na 9lvl i nie wiem gdzie mam chodzić żeby walczyć i dostawać kupe kasy i przedmiotów dla mnie przydatnych...

Każdy z Was często chce coś kupić, a nie wie za co, bo nie ma kasy. Mnie też zdarza się często ta przykrość...

Raz kiedy chcialem kupic jakąś tam tarcze, 2 razy lepszą od mojej, to nie mialem czym zapłacić(chciałem wziąść na raty ale mi sie nie udało )

Dlatego wpisujcie tu gdzie mozna zbulic sporo forsy, albo jakieś przedmioty...

1-8lvl(Rookgard) - idźcie na szkieletory, sporo rzeczy, które może są słabe ale jak pare razy pochodzicie do nich to sporo kasy mozna miec jak sie sprzeda...

8-16lvl - mój kumpel (Dibigie) powiedział mi, że warto iść na rotwormy. To prawda, jak się okazało, gdy tam poszedłem może było ciężko na moim lvl, ale po zmaganiach zdobyłem pare nowych rzeczy

Na innych lvl nie wiem, bo jeszcze sam mam słaby... Ale może Wy wiecie gdzie można mieć sporo kasy lub zbulić jakieś przedmioty od innych potworków(a może znacie jakieś przejście, chodź to nie możliwe, w którym jest sporo rzeczy na podłodze...)

Ostatnio edytowany przez Reaven - 30-01-2005 o 17:30.
Reaven jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2005, 17:26   #2
Toowreck
Użytkownik Forum

Toowreck's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa

Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
Domyślny

a jaka masz profesje????
stary 30-01-2005, 17:44   #3
Silo
Guest

Domyślny

@Toowrek - to jest Druid - czytanie ze zrozumieniem

Jestes druidem, masz 9lv. Nabij 10 lv na trolach, zrób 3 mlv i kup czar Heavy magic missile. Rób runki i zbijaj kase sprzedając to w bp. Prawie nic nie musisz robic

stary 30-01-2005, 18:10   #4
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny

Biorąc pod uwagę to, co napisałeś, doszedłem do wniosku że nie wyposażyłeś się odpowiednio po wyjściu z rooka i stąd takie problemy

Z rooka druid/sorc/knight bierze 500gp w kasie lub część w itemach (np. warto wziąć viking helmety czy carlin swordy - oba się dobrze sprzedają w sklepach na main) i kupuje:
Scale armor
Dwarven shield
Long sword / morning star / battle hammer - z axe nie moge nic polecić bo nie grałem axe
Brass legs (w sklepie za 195gp)
...z takim sprzętem spoko zabijasz trolle, szkielety, roty (tylko nie dużo na raz!), orki (uwaga na warriory, mogą poranić; spearmany od kiedy uciekają są bardzo słabe, a zwykłe orki to łatwizna), jak nabijesz levele to na dwarfy, soldiery, cyce... zależy od profesji powodzenia
Owoc jest offline  
stary 31-01-2005, 12:10   #5
shadow slayer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: pila

Wyślij wiadomość przez ICQ do shadow slayer shadow slayer ma numer GG 6555738 shadow slayer ma login Tlenu slayerek Adres Jabbera do shadow slayer
Domyślny

annihilator
shadow slayer jest offline  
stary 31-01-2005, 13:36   #6
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny omg

na demonach... lol
ripper jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania