|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2003
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: sorry to mialo byc w temacie : "Denerwujace n00by..." przypadkowo zamiast nacisnac "nowy post" to wzialem "nowy temat" jeszcze raz przepraszam!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja czasami Zabijam takich debili lub ide dalej ale czesciej to 2.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2003
![]() |
![]() Jeżeli ktoś blokuje spawn i nie przyjmuje tego do wiadomości zareportuj go.
O ile mi wiadomo jest to łamanie regulaminu. Tak czy inaczej o dziwo dyżurujący Counsellorzy i GMy reagują na to i załatwiają takie problemy. pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() a jak sie reportuje ?( ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Szczerze mofiąc to jakas kombinacja (ctrl+r) ale nie jestem na 100% pewien. Potem tam trzeba zagadać :
!!!ALE!!! kródko, zwięźle i na temat bo jak sie rozpisujesz to cie oleją. ![]()
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Tak Ctrl + R ...
Z tym reportowaniem to jest różnie .. raz zgłaszam, że koleś chce mnie zablokować bo stoje w dp a on chce mnie beczkami zastawić i mam zaraz odpowiedź, sprawa zostaje załatwiona w ciągu minuty ... a w sumie to nic groźnego zawsze ktoś mnie może odblokować. Innym razem reportuje, że koleś luruje dwarf guardy w kopalni .. już wchodząć widziałem jedno ciało. Mija półtorej godziny i nie mam odpowiedzi więc kończe request. Koleś dalej może lurować a więc i zabijać innych.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A może po prostu koleś nie umiał angielskiego?