|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Lepiej 2 x FE. Necro i tak ucieka od Ciebie wiec bedzie stac daleko w sumie niskie ryzyko ze FE Ci dowali przez przypadek
Pozdr
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Fe smierdzi
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() tia tylko to pewnie byl twoj scrab i twoj zerk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() offtop: to ty gremlin taki jestes evul ze z envenoma sobie na warlordy latasz?
![]() ontop: o ile pamietma to hity z lapy necro sa dosc mocne? wiec zerki moga nie przezyc jak dobiegna... zreszgta zerki i jakas mumia i moze byc zle PS. moge sie mylci co do tego ze necro dosc dobrz ebije z lapy bo nie mam pacca i nie mam jak to sprawdzic ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Necro wogole nie wali z łapy, wyłącznie z magii. Faktycznie DS , jest najlepszym potworem do blokowania Necro. Nie mówie o ataku , ds jest dośc wolny , zanim by dogonil necro troche by mineło. Mówie o blokowaniu ![]() Ds stojąc blokuje cały dmg necro , sork z daleka nawala z gfb/hmm . Miły exp
![]() |
#10 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Zreszta, jesli chodzi o summony, to sa one dosc silne fizycznie. Na ankr sa fajne spawny necro (bardzo male i gustowne), ale dosc wolne - 4 minuty respawn :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Może ci sie zdawało , może po prostu miałeś chmurki od sumoonow ? Hmmm nie wiem ![]() Bynajmniej ja dostaje tylko hity od magi ![]() Who cares.