|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
Dzieci
. Ale mi sie ten kawał udał. A tak na poważnie jak sie robi takie fajne podpisy , jakie niektórzy mają z best solo i best team i wogule tymi zabawnymi bużkami. Ktoś musi wiedzieć to bo przecierz dużo ludzi ma takie git rzeczy. P.S. Szukałem i nie znalazłem!!! Down. To już wiem, a jak wstawiać potwory? Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 14-07-2005 o 19:52. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Tam masz wyjaśnione co i jak z podpisem @down z tego co wywnioskowałem zapytał PRZEDE WSZYSTKIM o możliwość zrobienia podpisu, aha, i nie potrzebuje powtarzania klas 1-3.
Ostatnio edytowany przez Rendarn - 15-07-2005 o 08:46. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
@Dj und Rend: zalecam powtórzenie klas 1-3, głównie język polski - czytanie ze zrozumieniem (jak chcecie może być na głos)
@author: prawdopodobnie jest to ręczna robota jak narazie widziałem dwa takie podpisy. Poprostu jeden użytkownik zrobił sobie takie cuś, drugi zerżnoł pomysł (ale już nie wykonanie) no chyba, że gdzieś się znajduje zakonspirowany progsik ![]()
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
THX. Temat do zamknięcia.
PS ładny mam podpis??? ![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 14-07-2005 o 22:45. |
|
|
|