![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Siema wszystkim.
Zwracam się do was z proźbą. Otuż mam 600 gp na 7lvl i nie wiem co z tą kasą robić. ![]() My Ekwipunek : Niestety spodni i innych przydatnych rzeczy nie posiadam ![]() ![]() Z GÓRY DZIĘKI ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() Na 8 poziomie możesz wyjśc z Rookguardu wiec niewiele Ci brakuje .. Najlepiej to nie wydawaj teraz kasy tylko zostaw na Maina za która mozesz kupic (za niewielką cenę) np. Scale armor, Dark/Steel Helmet dwarf Shield czy jakąś broń
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ale jak wyjde z Rookguardu i zara mnie sklepią i zabiorą złoto
![]() PS Apropo jak usunąć ten post wyżej
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() No to możesz nigdy nie wyjść z rooka z takim myśleniem..
Najlepiej to odrazu biegnij do Depo i zostaw tam pieniążki I jeszcze coś podaj na jakim świecie grasz plx plx ![]() Usunąc posta sie nie da ( tylko modki+administratorzy mogą )
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() dokladnie sie zgadzam z poprzednikami. zostaw kase na maina. podaj serwer, miasto i nicka.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Zgadzam się z przedmówcami.
Zostaw sobie kasę. Na Mainie będziesz miał co z nią zrobić, gwarantuję Ci. Kupisz sobie początkowe wyposażenie i czar na 0 magiczny poziom - jeśli druid i paladyn proponuję Create Food, rycerz - światło, mag - równierz światło. Sprzęt w jaki się powinieneś wyposażyć na dobry początek: -Soldier Helmet(100gp) -Dwarven Shield(100-150gp) -Scimitar(80-100gp) -Brass legs(100gp) -Scale Armor(90-150gp) Warto też jest poszukać "sponsora". Są gracze, którzy chętnie dadzą Ci coś, co jest im niepotrzebne. Tylko nie bądz natrętny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Do 8 lvl brakuje mi niecałe 200 exp. A złota mam 1k.
Jaką najlepiej postać wybrać ?? druida ? Mój ekwipunek:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Wybór profesji... Hmmm.... Jak dużo grasz i lubisz magie i nie masz "lakuf" to bierz sorcia lub druida. Jak lubisz walczyć na dystans to pallek (ale nie moshesz mić lagów). Jak dla mnie to najlepszy jest knight.... Ach te hity...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Bardzo ładnie. Bij expa szybciutko i leć na main. Widzę, że to Twoja pierwsza postać, więc sugerowałbym wybrać rycerza, na początku będzie Ci się grało nim łatwiej niż innymi profesjami. Gdy trochę bardziej się zaznajomisz z Tibią, to możesz stworzyć sobie inną profesję, to już zależy od Ciebie. Po więcej informacji, przydatnych wskazówek i poradników dla różnych profesji odsyłam do działu "Profesje".
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
No i mam dylemacik jaką postać wybrać ![]() Chyba wybiorę jednak Rycerza. A do jakiego miasta się udac ??
![]() |
![]() |
#11 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
albo Ab'Dendriel (bedzie musial wybrac Carlin, a potem przejsc piechotą, Polacy i zwykłe Trolle w ilościach hurtowych) ![]() Good luck! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wybrałem Druida , Knight
![]() ![]() Którą z tych postaci ?? Druida , Knight ??
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
NIe, jesli wrzuciles swoje rzeczy do tej skrzynki to w kazdej innej (w odrebie miasta) beda twoje przedmioty.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Już mnie głowa boli od tego wybieraina :rolleyes:.
Stoję przed wyrocznią i myślę i myślę :O. Na początku wybrał bym Rycka ale jak po kolei czytam tematy\posty to już sam nie wiem.
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Może te tematy Ci pomogą?
Dyskusja użytkowników, która profesja jest najlepsza Dyskusja użutkowników, jaka jest ich ulubiona profesja |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Moje zdanie...
Jęśli jesteś nowym graczem (bo jesteś) to bez zastanowienia wybieraj Knighta ponieważ ta postać jest najłatwiejszą i naj przyjemniejszą postacią do gry i zdobywa szybko lvle a taki macz czy druid kupe godzin poświęca na staniu w mieście łowieniu ryb i robieniu runków... i oczywiscie trenowaniu m lvlu, również magiem czy druidem nie pojdziesz na Hard potwory czyli nie bedziesz mial szybko lvlu dobrego... Moje zdanie: WYBIERZ RYCERZA THX ALL POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Też tak myślę
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() wybierz knightaaaaaa... ja po raz pierwszy wybralem maga i wiem ze zle zrobilem :/ nie mialem wcale kasy na runy / czary / rzecyz ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Ja na rooku robie tak mam już 8 lvl i skupuje masowo Carlin swordy na rook kupisz za 30 a na mainie sprzedasz za... 118 w Carlin. Świetny interes mówie wam.
![]() |
![]() |
![]() |