|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jesli grasz ryczerzem mozesz sprobowac z dwurecznej broni przy skilach 75/75. Strata uhow 2-3.
Mozesz rowniez walic z hmm. A jesli grasz paladynem sprawa jest prosta uciekasz i strzelasz. ds spotkasz fibula,poh,hellgate,
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Gram palem i radziłbym ci wziąści ze sobą kusze na skilach 70+/60+ i około 25 lv to se dasz rade uciekasz i naparzasz.Jeśli grasz knightem sprawa jest troche trudniejsza poniewaz ds mają duży atak i mogą boleśnie zranić tak wiec najlepiej wziąsc jakiś dobry miecz(jednoręczny)i oczywiscie tarcze typu(v-shield,c-shield itp.powyżej def:32) i skilach powyzej 70+/70+z dobrym lv.No a magowie(sorcerer,druid) biorą pare sd czy explosion i naparzacie.Najlepiej mozesz spotkac ds w ghost land oraz hellgate.
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 45/36paladyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() ja na 10 lvly pallem dawalem rade dsowi bez straty hp ;] (fibula)
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Palladyn, Druid i Mag moga rzucic Invicible i z HMM'kow bic,
prosty i w miare ekonomiczny sposob, przy duzej ilosci DS'ow i braku miejsca np. na ucieczke i walke na dystans. No i jest to sposob bardzo bezpieczny, bo DS nas nie zaatakuje (jezeli my go nie zaatakujemy bronia konwencjonalna) Jezeli chodzi o Single-spawn, to w w zgorzu Hunterka, na polnoc od AB / Na Wschod od Carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Palek na niskim lewelu musi uwazac w cisnych miejscach np: ds kolo ab tam jest ciasno 2 strzaly i mozna latwo zobaczyc: you are dead
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ja dawalem rade ds na 15 lvl ale najpierw mi musial 42 palek pokazac droge zebym nie natrafil na gs na pohu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zanim ktokolwiek udzieli odpowiedzi, powinien zapytać go jaka postacia on gra.
Każdy się udziela a on nawet nie powiedzial czy jest palem, kajtkiem, magiem... Bezsensowne wydaje mi sie udzielanie rady kiedy nie znasz całej sytuacji. Jak można mu powiedzieć jaki lvl skoro palek może duzo wczesniej od kajtka... wogole... nie widzialem kajtka chodzacego huntowac na DSy. Cienki loot, a w cholere mocno bija. Juz jak masz zamiar bic cos co daje calkiem sporo expa to lepiej pomysl nad Dwarfami Guardami... 20lvl, 50 skilla i jedziesz pomaly w kopalni z soldierami i guardami... Potem nizej na same guardy.
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dzisiaj byłem z kumplem (21lvl palek) na DS'ie włazimy ja miałem blokować a DS rzucił się na palka wyszedł ledwo co z 10 życiami ja straciłem z 100. Wyszedłem palek niechcący blokuje mi droge i wpadam zno do DS'a na full ataku wychodze w ostatniej chwili z 40 życiami.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() ds wystempujom na poh'u, w hg i w podziemiach edron
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak jestes socem lub driudem (w ostatecznosci palkiem)
i masz 15 mlvl wystarczy kupic niewidzialnosc i zabijac ds i zabijac go z hmm lub explosion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy knightem 20 lvl skills 50/49 najwyżej jeszcze z kims dalbym rade?I jaką axe mógłybym wziąść?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Cytuj:
ds t nie potwor dal knighta tak samo jak gs wali bardzo mocno i owszem mozesz go zabic ale pojdzie bp uh ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki ale czy isc tam sam czy z kims a bp uh raczej wziąśc nie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() a na jakmim lvl druid może iść na dsy i gdzie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() @Adrian007
Nie bierz całego bp uh. Weź kilka sztuk. Co do lokacji DS przeczytaj sobie post Fanfiego. Możesz iść i na 8 levelu, jeżeli znasz bezpieczne miejsce. Jednak jest to niezwykle nieopłacalne, koszty raczej się nie zwrócą, a przecież niskie levele Druidzi nie żygają, za przeproszeniem, kasą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już mówiłem możesz iść nawet 10 lvl i 15 mlvl i kupujesz niewidzialność!!
Z takim lvl mozesz isc na goblin hills, tam spotkasz cyce, możesz sie natknąć na huntera, a na takim wzgórzu z dużym domkiem jest wejście do 1 ds. Z takim lvl możesz tam iść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() HMM i juz musisz tylko 1 raz zejsc w pewnym mijscu na gorze tam miedzy kaz a ab i on w ciebie raz walnie jak przezyjesz to bedzie juz latwo
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() No więc, ja znam dobre miejsce do bicia, a mianowicie cmentarzyk na południe od poh. jest tam respawn dwóch dsów oraz dużej ilości ghuli i szkieletów. Jest tam całkiem łatwo uciekać, tylko trzeba uważać aby nie nabić się na gsa.
|
![]() |
![]() |