|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Wszedzie
|
Witajcie,
Wstawiam Dzis W Linkach Bo Zaduze Te Obrazy Sa ;p A Oto One: Link1 Link2 Link3 Link4 Link5 Link6 Link7 Link8 See You xD Comment plx xD Potem Beda Inne Opowiesci.. Jak Wskrzerza Heroesa xD Jutro Wieczorem moze bedzie druga czesc... i wiem ze na tych screenach sa pare bugow ;p Ostatnio edytowany przez Darkness666 - 17-07-2005 o 20:40. Powód: Bo Musze cos dopisac xD |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Niegrający
|
Powiem tylko jedno. Do dupy z takimi fake'ami!!!!
Ocena:2/10 Ps. Jestem Pierwszy!!! Ostatnio edytowany przez Krzysiek Potter - 17-07-2005 o 22:01. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Najgorsze Fake'i jakie w życiu widziałem.. Pobiegałeś troche po mieście i tyle.. nic wielkiego..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
No bez przesady... Fabula nudna wykonanie amatorkie ale zeby najgorszy? A ktos pamieta walki potworow? Necro vs Priestess? Albo jak koles cos w paincie olowkiem nagrazmolil? Albo jak...<tutaj wymieniam godzinami kolejne przyklady>
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Brzeźnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paender
Profesja: Sorcerer
Gildia: Shadow Riders
Świat: Shivera
Poziom: 18
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
|
lol? fake do kitu! a poza tym w pierszym obrazku pisze ze ma red skulla a jakos go nie widac
![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
głupie to fake bezsensu dam ci 3/10 nie musisz robić dalej
![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
|
nie takie zle te faki
![]()
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
ten fejk nie ma fabuły i jest zapisane w linkach
ocena 2/10 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
|
dalbym ci 0/10 ale mozemy sie potargowac... dam ci 1/10 jak juz nic wiecej niezrobisz ok?
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Launor Sildox
Profesja: Knight
Gildia: Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 52
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
Powiem tylko jedno: BEZNADZIEJNE!!! Nie rób więcej fake'ów
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
Poje.....chane(Już nie będę sie gorzej wyrażał) Do dupy. Na dodatek niektóre błędy takie rażące... np. Link.5... Dwa Herosy, oboje mówią tak samo... że albo coś, albo zginie, albo w linku 6... Ksionc(czy jak on tam ma) Buahaha(Yells) A powinno byś dużymi literami... I najgorsze. W każdym (w miare) normalnym fakestory nie mogą być linki... No tak, twój sie nie zalicza do w miare normalnego.
Teraz ja i wielu forumczowiczó, zjednoczyliśmy się. I się modlimy... Modlimy się o to, a by jednak nie wskrzesili The Herose'a...
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
|
Jedyne co jest od tego gorsze to "jak powstał kefir",fejki fakemastera,i fake story irmy z fortery.
Niev wiem co powiedzieć że takie kiepskie -.- |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
Badziewne.
@up. No co ty irma z fortery robiła najlepsze fake'i na tym forum (Jak wszyscy inni poszli spac ) |
|
|
|