|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Już dostawałem spam "Kiedy będzie ten fake", no dobra... zrobiłem go ... byście mi już dali spokój .Do rzeczy, pierw jest Prolog, wprowadzenie do historii (więc nie oczekujcie od niego super extra mega siekanki ... ). Obiecuje że w pierwszej części będzie już normalna walka... . Pisać narratorskich tekstów nie muszę, wszystko dowiecie się z obrazków... ok to jazda ! << SPIS TREŚCI >> PROLOG [Pierwszy Post] CHAPTER I: Fall of Issuri Part I: The Escape 1) ![]() 2) ![]() 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) ![]() COMMENT ? Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 13-08-2005 o 20:06. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Powiem jedno:
SUPER (to ja cie na gg menczylem kiedy ten fejk bendzie )EDIT:I'M FIRST ![]() Ostatnio edytowany przez druidek - 05-08-2005 o 08:57. |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
Zapowiada się świetnie!
Coś czuje, że może być równie dobre jak HD Rób dalej czekam z niecierpliwością...
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
|
Eeeee tam, wysztko jest tak dopracowane że nawet nie moge się uczepic niczego ;< W 1 częsci zrób kilka błędów, ok? plix0r!!11
![]() PS. Myslałeś kiedyś o pracy w "reklamach"? ![]()
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
oj są błędy są chociażby : 1) Gdzie nie gdzie źle powklejane postacie i nicki 2) Jak jest mowa o bladej twarzy to Generał ma zamknięty hełm xD 3) brak klatek ruchu u Issurskich wojowników (dobiło mnie robienie szkieletom.... mają ruchy we wszystkie kierunki...itp). 4) jak gadają że świątynia się pali to tóż za oknem powinny stać jednoski ...a nie stoją .5) na ostatniej fotce ucieło tekst. Co do reklam... nie wiem chce być grafikiem więc sam wiesz .Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 05-08-2005 o 01:05. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
good. very good ! tylko znalazlem jeszcze jeden bład w obrazu 7 pod latania na prawo od avagera (ciebie
) jest zaznaczenie : ![]() ciekawe czy ktos jeszcze to zauwazyl EDIT: o już Avager poprawił to co zauwazylem ![]() Ostatnio edytowany przez Kraon - 06-08-2005 o 11:01. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
a ja pier****** ale super zajefajne takie fejki zawze muszą byc a ta zbroja generała cud miud i orzeszki 100/10
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
kolejny fake powinien ukazać się w przeciągu 3 dni (może być nawet dziś...ale coś mało commentów widze
).Tera ide se troche pograć w GW ... musze warriora wbić na 20 lvl . |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
Super super. Wreszcie jest. Więcej. Fajne wykonanie i ciekawa treść
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
|
WOW niezle ci to wyszlo naprawde super
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
|
Spoko
![]() 10/10 Ciekawe , dobre wykonanie
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
Jak najszybciej zrob nastepna czesc plx ! naprawde swetnie jie zapowiada
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Ciemna Otchłań
|
Robisz fake z najladniejszą grafiką jaką widzialem! ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
fake powinien być albo jutro albo pojutrze, jeszcze dostrzegłem jeden mój błąd :> ciągle mnie mylił się ten nick "HORSKAN" z "HORSAKEN" i na niektórych fotkach jest ten a na niektórych ten
.UP: A myślisz że czemu jestem w Artist :> ? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
Av jest w artist dlatego, że dał mi nieprzyzwoicie wysoką łapówke ;] <joke mode on>
A tak poważnie.. nielubie fake. Nigdy ich nielubiłem, ale fake AVA to wyjątek ^^ A fabuła ciekawie się rozkręca :3 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
Lim i to jest twój podpis... "Crazzy Frog"
(fajny)Avager znasz moje zdanie. Jesteś w Artist dlatego, że dałeś Limkowi świeżego złocistego ziemniaka (tego z reklamy "Lays") nie ma się co przejmować każdy dawał łapówke (np. ja) ![]()
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 05-08-2005 o 18:24. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
Eee no jak zawsze klase pokazałeś
![]() Gratz fake ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
Dobre, nie powiem. Podoba mi sie duzo bardziej niz inne fejki na forum.
|