|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() a teraz mój własnorecznie zrobiony w takim "programie" punkrock track ^.--
http://rapidshare.de/files/4725288/m_j_track.mp3.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to <rehost>
zapomniałem dodać, że w plikach mp3 nie ma keyloggerów. Ostatnio edytowany przez Glacial - 21-09-2005 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co tu mówić. Starałem się. Może to nie wygląda ale robiłem to przez6 dni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Punk-o-matic? Było by lepiej gdy ktoś tam śpiewał.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 24-09-2005 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() zastanawiam się CO to tu jeszcze robi.. myślałam, że jakikolwiek SZANOWNY MOD przeniesie to choćby do 'o wszystkim i o niczym' gdyż tu się zdaje jest dział twórczości pisanej, chyba, że ja już nie umiem czytać _o_
ile razy trzeba o czymś mówić, by to zostało zrobione... OTO OCHRZAN DLA MODA KTÓRY TU PRZESIADUJE!! ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A mi sie bardzo podoba
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Byloby fajne gdyby nie 2 rzeczy: Brzmi jak z radia ![]() Brak wokalu! - to az sie prosi o wokal!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() pomysl fajny. wykonanie niestety gorsze. najgorsza jast perkusja, poprostu tragiczna. i po co ona az tak duzo wali stopa na osemke?. wychodzi z tego takie łup łup łup. pewnie chciales tu zrobic cos a'la 2 stopy ale niestety kiepsko to wyszlo. gitarki brzmia calkiem niezle. momentami to slychac ich tam az ze 3-4. jednak w niektorych fragmentach mam wrazenie ze sa wstawiona na sile. tzn nie dodaja niczego ciekawego, a nawet psuja klimat. kolejna rzacz ktora mi sie nie podoba to to ze momentami zbyt nagla pojawiaja sie niektore dzwieki, lub zbyt nagle zanikaja. poprostu nie dajesz instrumentom rozbrzmiec.
czy tam jest bas? mam slaby sluch wiec nie jestem pewny na 100% cos jakby slychac ale jesli to co mi sie wydaje ze jest bas to jest bas to mozna by go troche upgrade'owac, tak zeby nie byl tylko tlem. jesli to jeden z twoich pierwszych utworow to jak na poczatek jest naprawde spox. aaa i jeszcze jedno. na poczatku troche cos sie rytm chrzani. czekam no kolejne kompozycje ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() erm.. to przez explorera
Ostatnio edytowany przez Glacial - 13-10-2005 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @szoopa
Cieszę się, że ci się aż tak podobało @Tasior Nie dało rady, żeby ktoś śpiewał ;p @Shinjix Brzmi jak z radia prawdopodobnie dlatego, że aby to zapisać w formacie mp3 bądź jakim kolwiek innym, to musiałem dzwięk z tego programu wyrejestrować za pomocą "rejestratora dzwięku" @ogorek Taką recęzje się przyjemnie czyta. Fakt, faktem, że intencje miałem dobre, a to, że nie wyszło to inna sprawa. No i to był w końcu mój pierwszy raz więc mogło nie wyjść xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() jednym słowem zarąbiste chociaż jak już kots powiedział to wejscie na początku tak ostro nie zaczynało fajnie.ALe ogólnie jest zarąbiste...co tu dużo gadać...?
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Zgadzam się z moim poprzednikiem, bardzo fajnie wyszło ;p