|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
![]() |
![]() Mam takie pytanie :
A wiec ![]() Mam palladyna na 11 levelu i powiedzcie czy warto kupować następujący eq Crown helmet Blue robe (armor jak by ktoś nie wiedział ![]() Plate legs Leather boots Dragon shield Speary luk albo kusze ![]() ???? _________ Pozdro All Adik 8) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() A stać cie na taki equip na tym lvl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
![]() |
![]() Właściwie nie do końca stać mnie na blue robe
![]() Albo powiem prościej powiedzcie co mam kupić ![]() I powiedzcie jakie mam mieć skile i level na GS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Na taki level to equip bardzo dobry jakbyś go miał - normalnie palladyni to do ~40 chodzą w p - secie (oczywiscie nie wszyscy) bo im sie lepszych nie opłaca kupować rzeczy.
A na gs to level 25 żeby było w miarę bezpiecznie (chyba od 22 możemy mu uciec) edit: skille to przynajmniej 65 żeby go nie bić godzine, ale opłaca się nieco lepsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja już nie wiem jak jest z tym gsem czy nas "starsi" gracze w maliny nie wpuszczją wczoraj ktoś zlurował gsa koło dwarf bridge a ja na 17lvlu czmychnełem mu jak bym miał hmmy to bym go próbował zabić ale nie miałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |