|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
Szanowni panstwo! chcialbym przedstawic wam film wmv pt Life (jak temat wskazuje)
opowiada on o 2 charach (dowiecie sie ogladajc ) tylko niestety filmik ma mala wade....jest zrobiony tylko ze screenow =/ ale mysle ze wam sie spodoba, jest fajna muza podlozona jesli ne chcecie to ne sciagac..... oto link:http://rapidshare.de/files/8003740/LIIFEE*****.html
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
Cytuj:
cymbał .. : - ) @topic filmik nudny :/ jeśli to wogle filmik a nie pokaz slajdów |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wmv jest ,
nie podoba mi sie zabardzo lecz ciekawi mnie jedno !!Co to za diabelska muzyka czyli za***ista mozesz mi zdradzic tytul i autora? bylbym bardzo wdzieczny jak by to bylo szybko prosze!! a bedziesz mial u mnie = tez mam postac na Trimerze nie zebym sie wozil ale rade sobie<hahaha> Ale pamietaj nie podawaj sie Tylk0 jak mi nie podasz szybko to wiez..... no ja c...... Pozdrowienia dla ave Patosu!! ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wmv jest no wiez sam wierz ,
nie podoba mi sie zabardzo lecz ciekawi mnie jedno !!Co to za diabelska muzyka czyli za***ista mozesz mi zdradzic tytul i autora? bylbym bardzo wdzieczny jak by to bylo szybko prosze!! a bedziesz mial u mnie + tez mam postac na Trimerze nie zebym sie wozil ale rade sobie<hahaha> Ale pamietaj nie podawaj sie Tylk0 jak mi nie podasz szybko to wiez..... no ja c...... Pozdrowienia dla ave Patosu!! ![]() |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wiedz jak Doczekam Sie tytulu?
tego utworu z WMV Mam nadzieje ze mi powierz bylbym bardzo wdzieczny Dostanierz free itemsy jak mi powierz wiec jak? Czekam z niecierpliwoscia na to Ale wiez mi sie nie spieszy ja twoj nik znam Ale pamietaj nie podawaj sie Tylk0 jak mi nie podasz szybko to wiez..... no ja c...... Pozdrowienia dla ave Patosu!! ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soohy
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 41
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
@Up
noo.. dobry jesteś, takie trzy posty pod rząd zamiast edita nie wiem czy ja bym tak potrafił ![]() |
|
|
|