|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Ile jest PK w Carlin | |||
Mało |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 8.03% |
Średnio |
31 | 22.63% |
Dużo |
102 | 74.45% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() PK w carlin na isarze jest ..oler..e duzo
przenioslem sie do thais z ich powodu ale patrze ze tam jest niewiele lepiej |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
![]() |
![]() Wydaje mi się, że PK w Calin na liberze jest dużo. Więcej przynajmniej niż w innych miastach, które odwiedzam.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() CZłowiek właże do carlin 20 ciał patrze 2 skulle zabijam loot dla mnie.heh. co 5 min. nowy skull lub red skull. jak weszłem do carlin o 10 a wyszedłem o 12 miałem loota: 2 bp sd /800 gp/noble armor/g-shield/bp hmm/ 3 bp uh/bp ef/ff/fbi gfb. i różne itemy
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Heh... W carlin jest najwięcej pk bo jest najwięcej ludzi. Pk jest proporcjonalnie do ludzi. A czemu dużo newbów idzie do carlin? Bo mają w łapie carlin sword który się dobrze kojarzy z tym miastem (ja tak miałem, ale carlin to moje ulubione miasto mimo pk)
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() U nas, na Elysii, w Carlin nie jest aż tak dużo PK. Niby jakiś red skull przebiegnie (teraz jest ich dosyć dużo, gdyż właśnie skończyła się wojna Pl vs. Swe), niby jakiś trup leży, ale ogólnie da się wytrzymać.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a tak do tematu to od godziny 15 boje sie przechodzic przy depo w carlin ![]() |
|
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() a jezeli ktos gra na dolerze to ile
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Na Hibernie jest ich tam od za@#%#nia i dlatego tam lubie chodzic ten dreszczyk emocji i adrenalinka
![]()
#10 |
Guest
|
![]() Carlin To miast Pksow i Thiefow
|
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: iława
|
![]() według mnie te miasto powinno sie nazywac pekarlin tam najbezpieczniej jest w dpo tylko przechodzisz klo depo w zlym czasie i masz dead
raz tam wszedlem po parcel to po drodze dwoch pk mnie gonilo pamietajcie + uszczesiwia ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
|
![]() Moim skromnym zdaniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() na Lunarze nie ma prawie w ogóle PK w Carlin.
Nikt mnie tu nie atakuje, ja sobie żyję spokojnie i jestem happy. JEst to moje ulubione miasto po kazzordoon. JEst tutaj bardzo fajnie - nie ma co narzekać bo na Lunarze Carlin nie ejst miastem PK
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() na isarze podobno jst w ... duzo pk
![]() wszystko zalezy od godziny, jak ludzie koncza prace wchodza i pkoja zeby sie odstresowac ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zdecydowanie Carlin właże moim 8 lvl i zaczynam trenić dochodze do 30/30 (kinight) i zwiedzam okolice..heh ta ciekawość ide na cmentarz wchodze do podziemi gdzie są trolle patrze a tak white skull 24lvl PK ...o co chodzi?.I na tyle beszczelny niedość że wszystkich Pkował co mu się na rękę wrzucili to tak blisko miajscta oczywiście momo nawoływań Pk! Inside cementary Pk! o reakcji hehh...może źle trafiłem
![]()
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Grałem na 5 serwach i nie znalazłem jeszcze spokojnego Carlin (wyjątek Premia) No , ale tak jak już ktoś wspomniał dużo ludzi tam (najgorzsze , że low lvl) co przekłada się na liczbę pk. No i nie wiem czemu Carlin kojarzy mi się z n00bami i Brazucami , którzy często przes swoją głupotę padają.
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() na amerce carlin jest w miare spokojne sporo sie tam szlaja red skulli ale to high levele i przewaznie nie pekuja bez powodu. czasem sa takie bezczelne typy co atakuja w meiscie ale szybko ktos im pokazuje napsiz ''You are dead"
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() na azurze carlin to masakra. przynajmniej byla jakis czas temu. dawno nie bylam. ale non stop to pk to skull hunter, pozniej sie okazuje, ze byles w zlym miejscu o zlej porze... i na dokladke pzreszedles na czerwonym swietle...i ded
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() JA terz jestem PKR noi mco mi zrobicie mam 63 level i wszystkich pitonkgu zabijam kolo świątyni (p
![]() |
![]() |