| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  08-02-2006, 20:15 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2004 Lokacja: Toruń Wiek: 39 Posty: 551 Stan: Niegrający   |  Wyjście z desert questa Witam!  Czy ktos moze mi pokazac na mapie, w ktorym miescu wychodzi sie po wyjsciu z z pomieszczenia z nagrodami w desert quescie? Chodzi o to, ze moi znajomi chca sie wybrac na vocation questa, a ja nauczony doswiadczeniem (zostalem niedawno zabity po zrobieniu go) ide "obstawiac". Tzn, ze chce stanac i czekac na nich i ewentualnie powiedziec, zeby nie wychodzili, gdyby ktos czekal przy wyjsciu (ostatnio to czesty proceder, ze wyzsze lvl czekaja na 20lvlowe postacie z 10k w plecaku :/). Z gor dziekuje za pomoc  
				__________________ Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool"  Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl | 
|   |   | 
|  | 
|  08-02-2006, 21:05 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 01 2006 Lokacja: Jaworzno Posty: 108 Stan: Rookstayer Imię: Ricky Norek Profesja: Knight Gildia: Zobacz se Świat: Zobacz se Poziom: 666 Skille: 70/68 Poziom mag.: 4 |   Wyjście z pokoju z nagrodami jest tuż przy skrzynkach. Idziesz w górę pare kratek i zobaczysz schody.Gdy wejdziesz na te schodki to zostaniesz przeniesiony do tego jakiegoś nekromaty (NPC) w świątyni (?) na pustyni.  A jeśli ci chodzi o "obstawianie" to jak tam wejdziesz? Musiałbyś mieć 2 ekipe bo wejścia "od zewnątrz" nie ma. Ostatnio edytowany przez Ricky - Norek - 08-02-2006 o 21:09. | 
|   |   | 
|  08-02-2006, 22:10 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2004 Lokacja: Toruń Wiek: 39 Posty: 551 Stan: Niegrający   |   No tak. Ale chodzi mi o to, ze w koncu wychodzi sie na pustynie! I nie wiem, w ktorym to jest miescu (a tam zazwyczaj stoja tacy goscie:/) 
				__________________ Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool"  Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl | 
|   |   | 
|  08-02-2006, 22:40 | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 08 2004 Lokacja: Under dark skies Posty: 159 Stan: Tutor Imię: Raven Cien Gomeza Profesja: Knight Gildia: Maggot Corps Poziom: 100 Skille: 90/85 |   Cytuj: 

__________________ Czasami wolę być zupełnie sam Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być | |
|   |   | 
|  08-02-2006, 22:46 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 01 2006 Lokacja: Jaworzno Posty: 108 Stan: Rookstayer Imię: Ricky Norek Profesja: Knight Gildia: Zobacz se Świat: Zobacz se Poziom: 666 Skille: 70/68 Poziom mag.: 4 |   | 
|   |   | 
|  08-02-2006, 23:03 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2004 Lokacja: Toruń Wiek: 39 Posty: 551 Stan: Niegrający   |   Fajnie   Dzieki sliczne za odpowedz == TEMAT DO ZAMKNIECIA == 
|   |   |