![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() mam duza prosbe - zamieszczajcie tu linki do instalek fajnych gierek online typu Tibia , RedDragon ( kiedys free :| ) lub Survivial Project
to link wlasnie do SP - fkretowa giera akcji Survivial Project piszcie o tym co macie - rpg , crpg i takie tam - kazda gra sie liczy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() ograniczając się do fajne i darmowe:
runescape arena kings of chaos ale to nie instalki tylko gry przeglądarkowe kings of chaos przypomina RD ale nie jest tak beznadziejna... Jeśli chodzi o kings of chaos to proszę o danie mi paru żołnierzyków, link do rekrutacji mam w podpisie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() If you reached this page via a link in an IRC or Chat channel, a message board or forum where the link to this page would be considered off topic, please close this page now.
To mi sie pokazalo jak kliknalem na ten twoj link ;] Co ty kombinujesz Sephiroth? ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A z cRPG mam: MU Online Priston Tale niegdyś Ragnarok Ultima Online ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() co to jest Priston Tale ?? i ten Ragnarok ?? cos o tym slyszalem ale mam mgliste o tym pojecie :| bardzo MGLISTE i jezeli mozesz - prosze o linki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Muonline - świetna gra 3D, zajmuje mniej więcej 100mb, a klimat taki jak ma być. Jest (narazie) za free.
Helbreath - świetna gra 2D, zajmuje po zainstalowaniu about 300mb~ Gra się przyjemnie, co niedzielę jest krucjata (Crusade), gdzie można się nieźle zabawić. Prison Tale - forget link Dragon Raja - forget link World of Warcraft - forget link Ragnarok online - forget link @te wymienione wyżej są płatne Coś do zabawy przy treningu/runkach: Adventure Quest - www.battleon.com - gra w przeglądarce, Single-Player, setkie potworów i dziesiątki Questów. Dragon Court - http://wild.ffiends.com/DCourt/Game.stm Miodna gra w klimacie Fantasy w przeglądarce, codziennie dziesiątki questów do wypełnienia (codziennie można wykonać tylko określoną liczbę questów). Ogólnie jest BARDZO na myślenie.
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() prop pristion tale to mój braciak w to teraz gra dla mnie sie niebardzo podoba (to znaczy niepodoba mi siem wtedy kiedy on gra i niemoge sie dostać na tibie) a tak to to jest baardzo fajny mmorpg 3d
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() DCourt juz keidys znalem...I mi sie nie podobalo...A teraz mi sie spodobalo...Dojrzalem?
![]() Ktos tu jeszcze w to gra moze? ![]() Wszystkie Online'y jakie znam sa juz tu wymienione ![]() www.tibia.com - fajny MMORPG...Zna go ktos? ![]()
![]() |
#12 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() www.gangstawar.com <== Nawalanka nawalasz sie kuklami
![]() Reddragon <== fajna gra (nie wiem co napisac ![]() Muonline <== Fajna gra 3D da sie w nia pograc grałem w nia troche mma 25 lvl ![]() Hb polska <== fajna gra 2D gralem w nia ez troche mam 70 lvl ale skonczylem (wole i tak tibie ( do tej gyr umiem zorbic wlasny osiedlowy server w ktorym tlyko kolesie w sieci beda mogly grac wasi koledzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Czy wy nie słyszeliście o prywatnych serwerach.
Wiele gier jest płatnych jeśli chce sie grac na oficjalnych serwerach. Chodzi mi tu np. o Ragnaroka. Gram na prywatnym servie. Tyle tam ludu jest ze nie powiedzielibyscie ze to prywatny. Tak samo z innymi grami. Chcecie w cos pograc to najpierw poszukajcie w necie info o grze przeszukajcie fora dyskusyjene itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm to ja polecam www.runescape.com =] Cos jak Tibia, z poczatku sie wydaje, ze ma gorszy interface. Wiecej animacji, mozliwosci. Polecam =]
A i mam pytanie co do MU. Chce odpalic i wyskakuje mi, ze nie moze odnalesc listy #2. Nie wiem o co chodzi:/ W FAQu nic nie ma.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.ogame.pl
http://www.thecrims.com Gry są podobne do reddragon tylko ze: W ogame jestes kosmicznym imperatorem W thecrims jestes ganksterem @p.l Ej co to za format .torrent? Jak sciagalem legend of mir to ta instalka jest w takim formacie. Masz moze jakis program do otworzenia tego? Ostatnio edytowany przez NooB from LW - 21-02-2006 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
może od razu kanksterem jesteś? ;P i nie sciągnąłeś instalki to tego. Sćiagnąłeś pliik do ściągania instalki. a żeby móc obsłużyc pliki .torrent polecam program Bitcomet Cytuj:
co do gierek: survival project Bardzo fajna gierka ![]() i gunz online osobiście nie grałem, ale kumple mówią że fajna
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chodzi mi o to ze to ze nie ma do nich instalek. W tym sa podobne. A pozatym to sa bardzo fajne gry a jak ci sie nie podobają to nie musisz o tym pisac na forum. Moze akurat komus sie zpodoba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |