|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() obejrzyjcie i ocencie moje dwa filmy z dragon huntow, jeden na poczatku jest drag hunt a potem maly hunt na potworkach i quest(nie znam regulaminu bo nie bylo wymagane czytac ;p kolega przez GG mi powiedzial ze questow nie mozna dawac mowi sie trudno), a drugi zrobilem sam 5 min jak zsolowalem
![]() ![]() 1) http://rapidshare.de/files/18450873/...mhunt.rec.html - troche nudny bo trwa troche ponad 2h 33min jak idziemy z miejsca do miejsca na maksymalnie przyspieszonym ale polecam mimo to film jest fajny poniewaz kilka fajnych akcji bylo ![]() ![]() 2) http://rapidshare.de/files/18450620/..._sorc.rec.html - 5~min trwa filmik solo drag... chcial uciec mi nobek ![]() zostawcie komenty co myslicie ![]() ![]() przepraszam odnosnie pierwszego filmu nie nagralem dwuch questu z witchami szkoda tam byl jazda bez trzymanki prawie sie dwa razy przewrocilem i kolega mni bloknal jak uciekalismy ![]() Ostatnio edytowany przez pocokomunick - 20-04-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() komenty dajcie prosze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Skoro powiedziałeś że draga warto to obejrzałem... i podobało mi się
![]() Końcówka była troche kapiata bo co go waliłeś to on się leczył bo runy i manaski się skończyły...ale reszta fajna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() dzis ide na drag hunta z kolega to moze DL'a bede bloczyl... a co do filmu dopiero go w jaskini miska ubilem nobek ciagle uciekal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Najs filmik, loot niedopisał ale..... GZ Solo... hujowo się leczył....
pierwszy raz widziałem solo Draga ;p z użyciem energy fieldów, wand of vortex i hmm/lmm Gz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Dobry filmik.Nigdy jeszcze nie widzialem jak sorc 20(z takim zwalonym mlvl)
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kobus<<<ab>>> - 20-04-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Krótko... spoko film...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() nie dlugo nowy film tu wlepie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() nice nice, tylko moim zdaniem ja na 20 lvl sorc tam w temple na dragu expilem :O bralem 2 bp manasow to starczal mi jeden na 4 dragi, a walilem z vortexa i hmm ;] i sie zwrocilo bo woi wylecial, wiec ty tez juz mozesz tak robic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() masz racje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |