|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Witam. Chciałbym się zapytać kogoś o wszystkie rzeczy dotyczące błogosławieństw i mam tu na myśli:
-gdzie można kupić -co dają -ile kosztują -jakie tyoy "blessów" dokładnie istnieją -czy warto Sam jestem zainteresowany ich kupnem i z góry proszę o pomoc
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jeden Bless kosztuje 10k. Po śmierci tracisz wszystkie Blessy. Jeden daje -1% straconego expa, skilli i mlvl podczas śmierci. Wiem, że część jest na Mainlandzie a część na obszarze dla pacc. Jeden można kupić koło ab na tej wieży bodaj Sun Tower?, następny jest u pustelnika na północ od Carlin i jeszcze jedno miejsce znam Eremo wysepka obok Edron. Według mnie opłaca się na dużych levelach i jak masz dużo kasy. Jakie typy? Wszystko to to samo.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |