|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Już niedługo zostane magiem i pare pytań. ((I m total NEWBIE)) To tak : 1 Czy runy są jednorazowe czy wielorazowe jak w innych grach .? 2 Jakie miasto? 3Czy mam nosić broń i pancerze itd. czy nie nosić bo dużo capa zabierają?. 4Czy zostawać na Rooku i trenować skille czy mi one niepotrzebne.5 Co to są summony czy jakoś tak.? 6 Ile kasy powinienem wziąść z Rooka na podstawowe czary ? To chyba wszystko.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jimbo of Mythera
Profesja: Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 68
Skille: 88/70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
2)zlezy czy masz Pacc 3)jak chcesz zginac od spidera to mozesz nie nosic 4)nie zostawac 5)potwory ktore przywolujesz (musisz miec odpowiedni m lev, lev i ilosc many) 6)omg! ile masz tyle wezmiesz Skoro nie wiesz takich rzeczy to jestes NEWBI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() 2)zlezy czy masz Pacc
Nie mam pacca ![]() 1)Czy mace na początek wystarczy 2)Jakie kupić czary 3)O co chodzi z tym spalaniem many ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mace starczy do rooka.
Czary kupujesz jak wychodzisz na 8 lvl, wczesniej nic. Mane spalasz na czarach, które kupujesz od 8 lvlu po rooku. ![]() Poki co bij ten 8 lvl |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() wedlug mnei z ciebie wyrosnnie z Newbie... dlugo portwa.. nie moim zdaniem mag zatrudny dla ciebie jak chces zostawiac eq w depo bo masz malo capa wez lepiej knighta po jest latwy w obsludze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Może ale Knight jest nudny. Polowanie, nowy sprzęt, jedzenie, polowanie, jakiś słaby czar, polowaniie itd. Troche rutyna a mag to co innego . Poza tym rycerz troche ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() czemu zawsze mówicie że newbi to nie mag rozumiem dość trudny ale ja np jak o tibbi wiedziałem tyle co o okresie godowym bocianów (czyli nic) to wziołem maga bo właśnie dla wyzwania bo trudny i nie wiedziałem wtedy o tibi.pl i forum by zapytać wszsytko na własnych doświadczeniach dlatego
jak chcesz maga to weź ja nie miałem takich luksusów by zapytać co i jak życze powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Taki siaki mag
Mag no w sumie masz racje knight jest nudny musze przyznac ale jak dopiero zaczynasz Tibie (kosc pioszczelowa Po lacinie ![]() @ Up hehe moj pierwszy char to tez mag byl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Widze że znasz sie na swiom fachu.Bede brał z ciebie przykład ale powiedz mi 1)Jeśli np. zrobie rune jednorazową to czy strace wsazystko co w nią wpakowałem. Czy w takim razie robienie jednorazowych run sie opłaca. 2)Jakie moisato wybrałeś i powiedz mi jak tak daleko zaszłeś. Nie musisz przedstawiać mi dokładnej solucji powiedz tylko jakie czary kupiłeś i gdzie expisz. To mi wystarczy na początek (((((mam nadzieje)))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ up
Nie runy 1x sa oplacalne zalerzy jakie np. SD jest bardo oplacalne Na poczatku idz na bugi,trolle potem roty a jak potem kupisz czar przyzywania potworka to smoki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7694
Przeczytaj dokładnie(jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem) a znajdziesz odpowiedź na każde pytanie dotyczące Sorcerera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Co to są
1) uhy 2) lootbagi i do czego służy deepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Uhy to 'ultimate healing rune', sluza do leczenia siebie/kologow.
Lootbag, to jak sama nazwa wskazuje woek z lootem. W depo mozesz bezpiecznie przechowywac nadmiar sutffu (jak bank w ultimie i skrzynka w Diablo). Szczegolowe informacje uzyskasz naciskajac przycisk szukaj i wpisujac tam odpowiednie haslo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ehh...to może weź palla...też trudna postać i ma dosc duzo czarow
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Sorcerer (czyli mag) to bardzo trudna postać dla mało doświadczonych graczy (newbie).
Odpowiem tutaj na wszystkie pytania jakie zostały zdane w tym temacie, ponieważ gdy cytałem wasze odpowiedzi, to delikatnie mówiąć... dla początkujących graczy były za ogólne. ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jakieś pytania? ![]() OffTopic: Dlaczego twierdzicie że nie powinien grać magiem? Owszem mag to ciężka postać, ale to nie znaczy że nie powinien nim grać. Jak chce to niech nim gra. Przestancie wreszcie go przekonywać do zmiany postaci, to jego wybór, nie wasz. Jest newbie, ale newbie to wcale nie jest przezwisko obraźliwe. Każdy kto zaczynał grać w Tibię, był newbie. Ale nie każdy porafił się do tego przyznać, a wtedy był n00bem (to jest już obraźliwe (przynajmniej ma taki cel ![]()
Uważaj na siebie. ![]() Ostatnio edytowany przez Quodion - 06-06-2005 o 17:27. Powód: Małe poprawki czyli formatowanie |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Dzięki za szczerą odp. dzisiaj na 8 lvl awnsowałem , kupiłem utevo lux i ide do AB'dendriel. Martwi mie brak Magic szhopu ale trudno. Jakoś to będzie. See yuo i TIBIA
![]() |
![]() |
![]() |