|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Świat: Celesta
Poziom: 30+
Skille: ~/~
Poziom mag.: 5
|
Witam chciałbym sie zapytac czy opalaca mi sie expic na scarabach level 30 knight skille 60/56 wiem slabe
a jak nie to prosze o propozycje nie chcem WASTE !! chcem expa z zyskiem....Ostatnio edytowany przez Waki - 27-06-2006 o 19:16. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Imię: Lord-Jacko
Profesja: Elite Knight
Gildia: BassHunter
Świat: Arcania
Poziom: 97
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
|
TO moze zacznij na 1 poziomie tombow
i dopiero okolo 40 lvl a ze skillami ~70 mozesz zajechac na scaraby ale tez raczej na 2 poziom gdyz na 3 poziomie jest dosyc ciezko i nie wiem czy by sie zwracalo![]() Polecam tez uzywanie podczas expienia manafluidow {exura} co znacznie przyspiesza wzrost magicznego levela szczegolnie u rycków ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
Hmmm...moje eq to G-armor,K-legi,V-shield,Cruzz Helmet,Bs,Gs i P-ammy.W którym tombie opłaca sie expic??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Mozna np expic na skałach 2 pozycja tylko omijac taka arene gdzie jest stalker 2x scarab 2x ghoul crypt shambler i mummia xD reszte mozna bic stosunkowo szybki exp ja wyciagalem ok 28k/h i do tego duzo kasy/loota i nie wiele strat
![]() Pozdrawiam i Polecam
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
|
a mozesz podać mapke albo co ja 1 raz pacca kupuje
wiec nie znam sie a i mozesz podac nazwe tego tomba?Ostatnio edytowany przez Waki - 27-06-2006 o 19:56. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() xD jest to tomb w tym miejscu dokladniej wykopiesz go przy pomocy np; długopisa czy olowka poprostu obnizysz poziom przytzrymasz na punkcie drabinki olowek czy co tam podniesiesz na mapie poziom i kopiesz xD
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
Cytuj:
~Cave Rat (Dasz rade na obecnych skillach) ~Poison Spider (dasz rade na obecnych skillach) ~Skeleton (...) ~Scorpion (...) ~Ghoul (...) ~Scarab (Nie ma tak duzo scarabow wiec dasz rade) ~Mummy (tu takze nie powinno byc problemu) ~Beholder (Lajcik )~Crypt Shampler (Tu moze byc ciezko, w najgorszym wypadku pojdzie uh, ale zawsze mozna ominac owy resp) Expiac w tombach/na Scarabach uzywaj Dragon Lance. Lecz ja proponuje zrobic najpierw skille 70+ i dopiero zabrac sie za expienie ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
|
Albo poprostu doskilluj i leć na skaraby 75 skilla ci styka ^^
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
popieram lord-jacko
sam tam expie o ile on tam nie jest ;] po wejsciu idz w prawo dolem az trafisz na schody zejdz i nie idz na prawo! wybijaj wszystko na poludnie i zaachod ja tam wyciagalem ok. 15k/h |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
|
A czy jest możliwosc wyciagnieca np 25k/h? czy mala ? z małą staratą UH?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
Radze wbic 75/75 i isc na scaraby z d lanca lub na cyclo z fa i balance. Dobry exp i zysk
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
Dziekuje za Odpowiedzi Temat mozna zamknac naprawdze dziekuje.![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
JA przy skilue 87 w eq; rh dsm g legs sb gs wyciagam 28k/h jak jest duzo wiary online i jest full resp tylko ze ja bije arene z cryptami stalkami
![]() Mysle ze na pozostałej czesci tez bedzie dobry exp. NIe mowiąc juz ze mi sie zwraca xx razy gdzyz na jedna rundke tarce mf'a na twoi lvlu poelcam ten tomb do conajmniej 60 a i dalej ![]()
|
|
|
|
#14 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
Gz bo ja 72/72 c arm k legi c helm gs i vampirka wyciagam na full resp tombie ponad 20k/h i to z zyskiem bo na runde trace 2-3 mf -.^ @topic szczerze mówiąc to ci sie nawet na tombach nie bezdie raczej zwracac...za dużo mf/uhow pojdzie. Lepiej dobij skile chociaz 70 i jedź na scaraby, nawet -3 Z wyżej wymienionym sprzetem tracilem tam na runde 5-10mf a zysk to 1-2k gotowki i nawet do 35-40k exp/h
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
|
Cytuj:
Jaasne, z tej wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze albo nie potrafisz policzyc expa na godzine, albo nie widziales scaraba na oczy. Zeby wyciagac ze skilami nawet i ponad 85 wiencej niz 30k/h to trzeba miec dosyc spory lvl. Dla wyjasnienia: ja posiadajac skile 77/75 wyciagalem ledwo 28~k na -ukrytych- scarabach, gdzie respy sa naprawde potezne. Ludzie nie łudzcie sie, ze mozna robic ponad 30k/h bez waste na niskim lvlu najtem. Ostatnio edytowany przez Stożek - 28-06-2006 o 16:51. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
Czyli na moim levcu trudno wyciagnac 25k/h szkoda xD a czy tomby sa lebsze dla mnie niż scaraby? mam Gs-a? czy może respy larv i scarabow??
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
Cytuj: