| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  19-08-2004, 23:43 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Ze spearami na monka Witam Mam paladyna na świecie non-pvp. Ostatnio zacząłem próbowac trenować swój distance skill. Przegladajac forum, wiem, że powinienem do treningu wykożystać monka, albo i nawet dwa. Kieruje do was takie oto pytanie: Jak duzy shielding powinienem miec, aby móc wytrrzymac 8 minut z 2 monkami (aby mana sie zregenerowala na "exura vita")? Są to tylko rozważania, jak na tą chwile to mam 83/70. Dam juz radę czy jeszcze podszkolić sie w tarczy? | 
|   | 
|  | 
|  20-08-2004, 10:39 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 04 2004 Posty: 40   |   ano ba poćwicz tak shielding do 75 i powinno starczyć( swoją drogą masz wypasiony distace i uważaj na monki zebyś ich nie pozabijał | 
|   |   | 
|  21-08-2004, 13:45 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2004 Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa Wiek: 40 Posty: 122 Stan: Aktywny gracz Imię: Wojen Gildia: Dark Legion Świat: Eternia Poziom: 72 Poziom mag.: 19   |   ja ze skilemi 70/55 potrafilem zabic monka 3 wloczniami. Wiec trzeba poswiecac wiele uwagi treningowi z monkiem. Chyba lepiej pujsc do kopalni lub na cyce z wloczniami. | 
|   |   |