|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Witam! Wybrałem sie dzisiaj z qmplem na dwarfy guardy w 1 kopalni. Fajnie było (jakaś godzinka;]) reszte pozostawiam waszej ocenie
![]() team: Vijeg - 31/32 lvl knight 67/66 (ja ![]() Homadef - 24/25 lvl sorcer 34mlvl na początku przywitanie z naszymi oglądaczami na tibia.pl ![]() ![]() no to zaczynamy zabawe! ![]() ![]() pierwszy guardzik ![]() ![]() tutaj czasem wyskoczyly zmasowane soldiery... więcej ich mama nie miała? ![]() ![]() FIRE! FIRE! aaaaa ![]() Ale radocha jak sie zobaczy taki napis... ![]() ![]() Co te guardy tak daleko? Rozeszła sie plotka że z nami nie ma szans i sie boją... ![]() Znalazł sie jeden odważny ale nie wyszło mu to na dobre... ![]() I tutaj widzimy the best hit Homadefa - potrafi przywalić nie? ![]() ![]() ![]() No jak widać nie tylko ja widuje na ekranie ładne napisy ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj postanowił pokazać guardowi jak wygląda "e wave" (ale przeliczył sie bo myślał że go rozwali za jednym ciosem ![]() ![]() i tutaj moment w którym serca stanęły nam... podczas powrotu rzuciła sie banda dwarfów żeby pomścić swoich mocniejszych kolegów. No ale my po długiej walce i stracie ok. 5bp uh wyszliśmy cało... (hehe ![]() ![]() wybrałem według mnie te najciekawsze ![]() ![]() ![]() Hail Durin! ![]() Ostatnio edytowany przez Bajapa - 21-08-2004 o 12:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() Nice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Nice nice. Troche sie nie oplacalo isc w 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Heh ja jeszcze z guardami rady nie daje
![]() Ale może niedlugo ![]() ------------------------- ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() tez bardzo lubie czaskac guardy. szybko exp leci, loty dobre i nie sa trudne. oczywiscie ja jestem palkiem to dlatego.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobają mi się te SS!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |