|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Witam.
Co myślicie o tym potworku ? Zna ktoś może jakąś jaskinie gdzie występują tylko ten rodzaj Cultów ? Ewentualnie jakie summony polecacie. Ja myślałem nad DS & FE co wy na to ? Opłaca się na nich dlużej siedzieć ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O ile sie dobrze orientuje to pojedyncze culty to tylko novice of the cult .... Acolytesy znajdziesz raczej w grupkach z innymi cultami, exp nie oplacalny, loot rowniez nie polecam a bija dosyc mocno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eutrehix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Everlasting Legacy
Świat: Secura
Skille: 19/28
Poziom mag.: 72
|
![]() Acolyte pojedynczo nie wystepuje, a zeby sie do nich dostac trzeba sie przebic przez bodajze 2 poziomy jaskin z FE, FD itd...
Kiedy juz dojdziemy do Acolytow przeszkadzac nam beda wszystkie inne culty (z wyjatkiem novice) witche, elder beholdery, FE, mairid i rozowe szkielety (DSy). Exp z tego wszystkiego jest sredni, loot raczej tez, chodzi sie tam wlasciwie po rzeczy do questa. Z drugiej strony zabawa calkiem niezla ale lvl 90+
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() To jest tak. Ja na 80lvlu sobie chodziłem na goromę na akolitów, adeptów, enlightened (wszyscy razem występują). Cienki exp, zwrot zazwyczaj bardzo dobry pod warunkiem że sprzedasz wersety hymnu i pirate voodoo doll'sy. z Summonów to tylko dsy.