![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Jestem palladynem i jezeloi trzymam w rece kusze i luk to w miejsce gdzie trzyma sie torcha daje bolty lub arrowy. No i jest sprawa gdzie ja moge trzymac torche swieczniki i tym podobne?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Możesz zapalone rzucać sobie pod nogi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() ooo czlowieku z tym taszczeniem torchow pod nogami to jak ja mam lootbag i jeszcze torche machac to jezu ja nie wytrzymam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mój znajomy , który też gra palem robił tak jak tu radzą ....... :rolleyes:
Zapalał torchy i rzucał na ziemię ..... A jak ci jakiś nioob zakosi pochodnię i nie będzie chciał oddać to zawsze możesz go dednąć ....... ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
utevo lux jest bardziej wkurzajace bo musisz nawalac utevo lux, utevo lux co chwile a tak 3x rzadziej okolo poza tym w helgate jak najbardziej mozna uzywac torchy na ziemi niestety pall ma zle ze swiatelem dlatego wiekszosc palkow uzywa tibia gg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja jestem druidem to zawsze pochodni uzywam (na utevo lux szkoda mi many już lepiej jakomś runke zrobić
![]() <CIACH> i +3 punkty Ostatnio edytowany przez $corcerer - 19-08-2004 o 10:32. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Dragula
Profesja: Knight
Gildia: Polish Soldiers
Świat: Nerana
Poziom: 32
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja proponuje wsadzić sobie pochodnię w d*** =], tak na serio to rzeczywiście utevo lux
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Sądze ,że torche i lampy to przeszłość na mainie lepiej spalać mane robiąc utevo lux. Ale kiedy palek nie ma many... to powinien miec zapasowa bron w backpacku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
![]() ![]() |
![]() Kup sobie czar na światło.
utevo lux ZA jedyne 100 GP i mlvl rośnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Pod tarzczą masz miejsce na line ja no rooku tam dawałem torchy a line do baga. Tera tak nie robie bo jestem Sorcererem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja odkad wyszedlem z rooka nei uzywam praktycznie pochodni. Gdy mam juz jakąs konieczna potrzebe zobaczenia czegos konkjrenego w mroku, to rzucam Utevo lux (ale robie to bardzo rzadko).
![]() |
![]() |