|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 31-10-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() niee... prosze... to twoj 3 fake, tylko tym razem lepszy
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Omg zobaczyłem starą wode i już mnie zemdliło... Jaka ona syfna... No ale dobra... Akcja rozgrywa się w tym samym miejscu :/ (Kiłowato troche...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzienki Za Good Coment
Ale To Nie Jest Mój Fake To Jest Mój i Slotka ![]() @down Dzisiaj Slotek Poszuka Nowej Wody i Sprubujemy Dac Ja Do 4 Odcinka bo 2 Juz Zrobiony A 3 Wlasnie Robie ![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 31-10-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() @up
Czyli tez twoj no nie?? @Topic Ta chata wcale nie jest fajna no i kitota woda (Sezu ma racje ze jakas taka syfiasta) no i scenerie mozna by zmienic, ale tak po za tym to miales fajny pomysl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Obaj jesteście takimi kretynami, żeby pisać z wielkiej litery każdy wyraz?
Bo na razie mam nadzieję, że chociaż ten drugi pan zachował resztki inteligencji pomimo kontaktu z Tibią...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Hehe..Bardzo fajny fake
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne
![]() 9/10 Plusy: -Widać że postać np. trzyma łuk, niesie mięso -Ładne bronie -Ciekawy domek Minusy: -W Niektórych Dialogach Wyrazy Są Pisane Dużą Literą -Na piątym obrazku niedźwiedź nie ma wbitej strzały tak jak na czwartym obrazku -Woda ![]() Róbcie dalej!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Wali mnie ze stara woda wazne ze mi sie podoba xD
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Bardzo Fajny pomysł. wykonanie jakoś uldzie czekam na następną częsc
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ widziałam już dużo fake'ów i czytałam komentarze do nich (nie wszystkie oczywiście ;P ) to się przyczepię...
1. To co przedmówcy pisali (stara woda, krzywe drzewa, etc.) 2. Nienaturalnie proste połączenie wody z lądem. 3. Teraz odnośnie małych szczegółów... A więc: a) Wiem skądś (tylko nie pamiętam, skąd), że łuki najlepiej robi się z gałęzi orzechów... Dlaczego? Ano dlatego, że są giętkie i w ogóle... Czy łuk tego gościa [Spaniela] nie powinien się złamać? O.o I skąd wytrzasnął żyłkę? ![]() Ogólnie fake taki sobie... ale róbcie dalej ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() 0.o 10\10
A już myślałem, że to znowu KPSNF, a tu jaka miła niespodzianka. Woda troche dziwna, ale może byc taka na np. burze. Rób dalej bo dobre to jest. Zrobiłeś Fake na próbe (1), uczyłeś się (2) i nauczyłeś się (3) . Gratulacje! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Profesja: Paladin
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() Wszystkim moim przedmówcom się podoba ten fake, ale ja jestem wyjątkiem, ponieważ mi się nie podoba do końca...
Ponieważ: 1) Strara woda 2) Wstali i nawet się nie zastanowili co się z nimi stało czy coś im jest, zachowywali się tak jakby zaplanowali że się rozbiją... 3) Stare outfity (ha mnie nikt nie oszuka ![]() 4) Nieżywy niedźwiedz jakoś dziwnie wygląda... 5) Krzywe jest tam wklejone wszystko... 6) Linia brzegowa jest zbyt prosta... Daję: 2/10
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() Nawet fajne, ale można się przyczepić do paru rzeczy. Tak ja już to było wspominane stara woda, łączenie wody z lądem. Poza tym ten domek mógłby być ładniej wykonany. 8/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Syf... Wymienię tylko kilka ee... "syfów": Prosta linia brzegowa, stara woda, niedźwiedzie w jungli?? Co to ma być?? Jungla??? Przecież jest polski odpowiednik: dżungal!!!
Przepraszam za literówki, palce mi zgrabiały...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gościu Po Pierwsze Nie Pisz Tak, A Po Drugie Nie Rób Tylu Błędów, Co?
Fabuła na razie nudna(tak na serio na razie wcale jej nie ma), mało szczegółów, orty, Coś Takiego, itp. Poczekam z oceną...
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzienki Za All Komentarze
Dziwi Mnie Dlaczego Slotek Jeszcze Nie Dodal Next Partu :/ Jutro Wpadne Do Niego To Ja Dodam ![]() Jakby Ktos Chcial Userbary (Nie Umiem Ich Zabardzo Robic ![]() Msg Na Gg 6497524' Taki Jak Mam W Podpisie ![]() A To Jak Slotek Jeszcze Nie Dodal Next Patu To Ja Moze Zapowiem Wiec Tak W 2 Czesci: -Znajda Pewnego Kolesia -Slotek Zostanie Porwany -.- A 3 Tez Juz Zrobiona (dzisiaj jeszcze zrobilem ![]() Ale Juz Jej Nie Zapowiem ![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 31-10-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() Kolejny fajnie sie zapowiadajacy fake i kolejny niedokonczony
![]() |
![]() |
![]() |