|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kolega polecił mi pewną stronkę(www.maxti(ciach)bia.webpark.pl) i powiedział, że jest na niej program, który umożliwia sterowanie pstacią przez komputer. Moje pytanie brzmi : Czy taki program istnieje ???
Ostatnio edytowany przez Gremlin - 25-08-2004 o 21:31. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Yo, mam ??? dotyczące tego programiku...
Gdy wlaczam ten plik to moge najechac kursorem tylko na suwaki, a gdy najade na okno dialogowe to programik sie zamyka Programik moglby wymiatac gdyby nie ten "bug"... (A tak na marginesie: Ten program jest Twojego autorstwa??) Vatazu (Valoria) |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Taki program istnieje zapewne, aby zainstalowac keyloggera, ktory pomoze autorowi "programu" shackowac wasze konta
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() na 100% stracisz konto jesli uzyjesz tego programu. A nawet jesli nie to i tak jest on zakazany. Nie mozna urzywac programow grajacych za ciebie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Vatazu: gratuluje pomyślnie zainstalowanego keyloggera, życze Ci, żeby strata konta nie była zbyt bolesna.
Wluczykij: to na 99.999% keyloger. Jak chcesz ryzykować podanie gościowi wszystkiego, co wstukujesz na klawiaturze na tacy, to możesz śmiało ściągać. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 25-08-2004 o 15:32. |
![]() |