|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 43
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
|
![]() miałem inne konto i musiałem założyć nowe bo jak pomagałem ludziom i chcialem im coś wytłumaczyć to dostałem punkty karne za rzekome nabijanie postów -.-
SKORO BANUJECIE KONTA TYM KTÓRZY CHCĄ POMÓC TO SAMI POMAGAJCIE INNYM A NIE USUWAJCIE POSTÓW I TEMATÓW !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jak się pomaga ludziom zadającym pytania w stylu "Co to tibia ?" to się nie dziwie.Powinieneś zwracać uwagę komu odpowiadasz i czy ktoś wcześniej nie maił takiego problemu jak tamta osoba.
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 43
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
|
![]() takich to ja raportuje... -.-
jak ktoś się pyta co zrobić gdy komp mu się wyłącza albo coś podobnego i wyjaśniam, próbuje doradzić n/c nagle tematy były przez kilka dni i dużo wpisów a tu nagle usunięte tak samo jak dałem propozycję poradnika i został on usunięty i dostałem za to pkt karne -.- coś tu jest nie tak to forum jest jakieś dziwne... ^^ piszę dopóki mi tego nie zbanują ![]() @edit: 2up tak nie mówię i nie wyzywam nikogo -.- Ostatnio edytowany przez Kaczorek_KK - 30-10-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Szczerze mowiac nie wiedzialem, ze za pomaganie mozna dostac bana.. Ale jezeli
to pomaganie wyglada "ty qr** nie wiesz? to zrob do jasnej chol**" to oczywiscie nie ma sie co dziwic. Hmm a przed zalozeniem tamatu w stylu poradnika trzeba sie zapytac moda przez Pr wiadomosc, a nie odrazu robic nowy t.? (tutaj bedzie trzeba zapytac sie przed zalozeniem poradnika przez prw.) P.S Poradnik zostanie jak nie bedzie powtarzany.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Och... temu tematowi zostało 6 sekund życia.
Ostatnio edytowany przez Celoz - 30-10-2006 o 16:50. |
![]() |