|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Niedawno zniknął mi red skull Hobondrusem,więc musiałem to uczcić.Zalogowałem się na Isarę akurat podczas bitwy.
Momentalnie wytropiłem white skullowego knighta. ![]() Cóż,takiej okazji nie można przepuścić... ![]() Pokazuje ząbki... ![]() ![]() ![]() Zrobiło się troszke zamieszania w kanałach,bo oczywiście podążył za mną sznureczek n00bków. ![]() ![]() Ostatecznie dałem spokój gościowi bo była to totalna marnacja UH.Rycek wchodził i wychodził po drabinie i nie dało się go trapnąć... W mieście tym czasem nadal trwał dym ![]() No,ale wkońcu logłem się po to aby PKować,a nie podziwiać zmagania DT o BT. ![]() ![]() Upolowałem druta z full BP UH(mega n00bek nawet raz się nie uleczył) ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzień PKingu drugi...Pierwsza ofiara-29lvlowy sorcek.
![]() Wymiana argumentów ![]() ![]() No ale ostatecznie mag wymięka... ![]() ![]() Loot z niego... ![]() Koło AC spotykam następnego sorca.. ![]() Też się próbuje bronić ![]() ![]() Przykład n00bostwa i lamerstwa w PvP...Zapuszcza mana shielda... ![]() ![]() Blisko....Ale niestety zaraz mi zwieje ![]() ![]() Uciekł do Venore...Nie jestem głupi żeby dalej go gonić więc odpuszczam:/ ![]() Ostatnia ofira w AC... ![]() ![]() ![]() Nie ma szans... ![]() ![]() 1 z HMM ![]() ![]() ![]() Nakręciłem też filmy z obu akcji http://www.members.lycos.co.uk/tibia...mypk/HobPK.rec http://www.members.lycos.co.uk/tibia...ypk/HobPk2.rec Ostatnio edytowany przez Ithelios - 24-08-2004 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle wypas ^^.Sciagam wlasnie filmik
pozdro ^^
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Gratz tez kocham pekowanie ale slyszalem ze ty jestes mistrzem pekingu. Bedziemy musieli to kiedys sprawdzic i sie spotkac. Cya in tibia.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Ja oczywiscie knighta wybralem czyli...pk'owanie sie nie uda bo knightem do dupy sie gra...w paru slowach zmieniam na inną profesje
![]() z kuszy latwiej pkowc knigta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Hmm gz lot nawet nawet d hamer ale widzisz to nie jest przykład nobostwa puszczenie mana shielda bo ci uciekł pozatym jeśli puściłbym mana shielda i miał troche uh sd to by wygrał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() tez jestem palkiem i zamierzam pkowac na jakims odludziu
![]() gratz za pkowanie i za dragon hammera z lootu pokaz reszte lootu bo zabiles 3 osoby a loot pokazales jeden ale jest spoks http://www.gangstawar.com/?ref=248368 <-- zobaczcie to full wypas |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Fakt ze ci zwial tez nie widze sesu gdy ktos uzywa mana shield podczas ataku palka.Jka mag lub druid atakuja to mozna uzyc bo moze ci zadac sporo dmg a tak to tarcza osloni.ALe najbardziej zadziwiajace jest to ze nie spanikowali i nie uciekali tylko przeszli do natarcia powoli uciekajac.Jak zwykle twoje ss sa dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak zwykle jest naco popatrzeć.
A no i zapraszam cie do RM zagadaj tylko do Gewofa.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Wy***ane w kosmos screeny (jak zawsze
![]() ![]() ![]() ![]() Keep up the good work. Fajnei by bylo gdybys zrobil stronke ze wszystkimi screenami & filmami twojej produkcji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Spoko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Brotherhood of Evil
Świat: Valoria
![]() |
![]() Extra screeny! Ciesze się ,że są jeszcze pk na tym świecie
![]() Czekamy na następne ![]() Zapraszam na mój temat o pekowaniu ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Jak zwykle Hobduras to porządna firma!!!
Świetn ss'y! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Mógłbyś umieścić screeny i filmiki na forum WoT (www.tibia.de/forum), bo tam ostatnio nie ma nic ciekawego, to by się ludzie ucieszyli
![]()
http://www.narkopolityka.pl/ "Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt Ostatnio edytowany przez Litawor - 24-08-2004 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dla mnie bomba! Super zdjecia....super naprawde super! GZZZZZZZZZZZ
Dostajesz + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Pk'owanie?? Bleeeee............... Jak największy n00bek bez urazy ale pokaż jak klepiesz coś fajnego, o ile potrafisz? Bo pk to jak zabijanie szczurów :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() SSki wporzo, gratz. Tylko czemu zabiłeś mojego Qmpla, hehe.
btw. niezłe uczczenie zniknięcia redzika ![]() |
![]() |
![]() |