|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Wiec:
Czy w mozna tam np skillowac? chodzi mi o domki @Down Np, jest domek i obok ogrod, ogrodzony jakby plotem. Chcesz screena? Jak nie zamkna tematu to wkleje ;] Ostatnio edytowany przez Zotemut - 05-11-2006 o 16:51. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() No.. Nie wiem o jakie ogrody ci chodzi, ale na balkonach domków raczej jest pz, bo zaliczają się do domku :d.
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Jeżeli ogódek należy do domku to tam także jest pz, o balkonie nie wspominając.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Dzienki, tego sie spodziewalem.
A jeszcze jedno. Sa takie miejsca, gdzie na dach da sie wlesc tylko jak ma sie inva. To legalne? |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak w ogródach i balkonach jest PZ i nie można tam skillować. Znane jednak są mity, plotki że w jakimś tam domku PZ nie występuje. Wykorzystywanie tego typu błędów może jednak zostać potraktowane jako proceder nie zgodny z zasadami gry i może grozić za to zbanowanie konta.
Edit. Ktoś mnie uprzedził z odpowiedzią na to pytanie. ![]() W tym przypadku dach musi należeć do domku w którym ktoś mieszka i da ci zaproszenie. Jest to jak najbardziej legalne. (chyba że źle zrozumiałem twoją wypowiedź)
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 05-11-2006 o 17:06. |
![]() |