|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() I will post for a friend here ;>
Wkleje tu ssy kolegi ; p First some loot's ss's Pierw troche lootu ![]() ![]() ![]() Random ss's ![]() ![]() ![]() ![]() War ss's Ssy z wojny na Valori ![]() ![]() ![]() ![]() Thats all folks ![]() Jesli podobaja sie ssy prosze o maly "+" ;> Ostatnio edytowany przez Enigmo - 30-08-2004 o 20:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Więc ja chyba 1 skomętuje masz + chłopie!! ładne screen'y!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() ehh, ladne skrinki od Xehehuha Behehuh'u xD jako ze skrinki ladne ( ile o nei zebrales?? xD ) i ty tez jestes spoko PLUSIK XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @all
Niedlugo bedzie more, tylko doskilluje Behehuh'em i pojde z Xehehuh'em na hero itp. Tylko narazie jest lipa bo ostatni kick na dlu i Xehe lata bez aola, blessow i cyka sie isc na cos lepszego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() A zarobiste skriny najlepsze te z pk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
|
![]() Tak, mi również podobają się obrazki z twoich wypraw, naprawde ładne bo z tej wyzszej pod względem trudności kategorii. Mam do ciebie również jedno pytanie. Pierwszy ss pochodzi jak nie trudno sie domyślić z huntu na Ancient Scarab'ach mi również zdarzało się na niego zapuszczać i również przynosiłem głownie p armory i jakieś inne drobiazgi. Dobra a teraz pytanie czy po tym przecież wcale nie najgorszym potworku nie wypada nic bardziej wartościowego ? np. bardzo rzadko ale jednak. Może słyszaleś jakieś ploty na ten temat lub też samamu udało ci sie zdobyć coś takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Heh, jak pisalem dalem tu tylko foty kolegi ; ] Ale spytam, choc watpie by Ancient Scarab'y rzucaly cos wartosciowego procz:
- plate armow - magic light wandow - amuletow (2 rodzaji chyba) Zdecydowanie najtrudniej znalesc amulety, co zreszta widac na 1 ss ^^ Dzieki za plusy ^^ |
![]() |
![]() |