|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Ehh.Mój drugi temat dzisiaj
Ale cuż,pomysł dość stary,i myślę że nie było takiego tematu. Co byście powiedzieli na "Elitarne Serwery" czyli takie,na których jest bramka.np. By założyć na takim postać na koncie musi być 1 postać z co najmniej 60 lvl. Nie wiem,czy by wypaliło,bo mogła by być tam pustka,ale z drugiej strony jest masa dobrych graczy,narzekających na noobów ,i poziom ludności. Teraz mogli by przebywać w towarzystwie tylko doświadczonych graczy.No i myślę że osiągi tamtejszych graczy były by potężne Co sądzicie o tym pomyśle?@ DOWN Wiele osób zakłada drugie postacie,albo decyduje się na odejście z serwera,chodziarz by se względu na PA.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 11-11-2006 o 15:48. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
Moze i dobre ale:
1)Jak maja 60lvl to juz nimi graja i nie beda od nowa zaczynac 2)Jest masa noobkow ktore maja 60lvl+
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
zrobić coś w stylu prOGame, tylko że w tibii? Może i fajnie, ale nie robić ograniczenia poziomu, bo zaraz noobek kupi postać na allegro...
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
Zle!
Nie moglbym wkurzac h-lvl ![]() Ja , noob mam 51 lefel jus ! ! ! 1 1 1oneoneone Wbilbym 60 i bym wkurzal tych h-lvli uhuh Ostatnio edytowany przez Zotemut - 11-11-2006 o 17:12. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
Cytuj:
, ale tu niechodzi mi juz o acc buyersów wedlug mnie odpada lvl nie jest wyznacznikiem czy jestes noobem czy nie, jedyne co jest na + to to ze mogloby to zmniejszyc sprzedwanie postaci |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
Cytuj:
2. Są też nooby co kupują chary na 60lvl+.
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
O! Wygnać forumową elytę (która nie istnieje xD) na elytarne servery!1111
Bardziej poważnie... 60 lvl to za niski próg. Widywałem 50+ lvle będące nubami, więc 60+ pewnie też są.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
Tja jest taka 'forumowa' elita
Noobem może być Dharel mający 117 ed lub 274 ms z furory więc to nie ma znaczenia od jakiego lvla... Bardziej by pasowało od okresu posiadania konta w tibi. Osoby grające 4-6 miechów na 1 koncie mogłyby i/lub mające jakiś 50+ moglyby wejść na taki server.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
Ciekawe komu byscie sprzedawali itemy, od kogo (poza sklepem) kupowali runy i powodzenia z respawn rate :|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Cytuj:
)
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
| Rudolf303 |
|
Ta wiadomość została usunięta przez Parys.
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
Niestety, ostatnimi czasy widzę, że im większy lvl tym większy kretyn.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Peacefull Healer
Gildia: Silver Conclave
Świat: Premia
Poziom: 101
Skille: 26/33
Poziom mag.: 70
|
Jest jeden elitarny serwer - Premia - kompletna porażka jeśli idzie o popularność - populacja od 40 do 120 graczy max.
Cipsoft napewno nie powtórzy tego błędu i nie zrobi drugiego serwera z ograniczonym dostępem. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Zdziwil bys sie. Mam 65 lvl na trimerze i tam jest taka masa ludzi !!! logujesz sie i nooby do ciebie tylko pl? pl? frii items plx a po drugie all expowiska zajete po trzecie na trimerze jest power~~ jak cholera mialem taki przypadek ze 103 MS niepodobal sie moj oufit i plac kolego 100k albo cie zjedziemy.polowa ludzi na trimerze z wysokim poziomem robi tak ze niemam na uhy to zabije sobie albo postrasze jakiegos 60lvl + takie servy dobry pomysl ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
chcesz elitarny serwer ?
idz na premie 0 noobow (jak sa to wszyscy ich leją) nie ma prawie pk @oficer wywaidu czemu porażka tam jest bardzo fajnie i co z tego że mało ludzi przynajmniej tłoku i expowaiska wolne Ostatnio edytowany przez Diego'Odin - 12-11-2006 o 11:18. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Peacefull Healer
Gildia: Silver Conclave
Świat: Premia
Poziom: 101
Skille: 26/33
Poziom mag.: 70
|
Cytuj:
Gram na Premii od roku ale od tego "fajnie" to czasem rzygać się chce, wychodzisz na ulice - pusto idziesz do depo - pusto idziesz expic - spawn wolny - po kilku godzinach nie mozesz patrzec na monsterki, nikt nie przylezie, nikt cie nie powkurza, pierwsza osoba co przylezie zaklepie tylko kolejke, idzie expic gdzie indziej i czeka na info od ciebie że zwalniasz spawn ... To co jest największym plusem premii - wysoka kultura graczy - zniechęca noobow, pkerów i innej maści szumowiny, którzy dodają kolorytu grze. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
Cytuj:
Lecz niestety, nie kazdego stac na taka zabawe =\ |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
Elitarne serwery... To byłby dobry pomysł, gdyby do osiagniecia wymaganego limitu w grze trzeba by bylo byc kims wiecej niz uposledzonym nastolatkiem z nadmiarem wolnego czasu.
|
|
|
#20 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Nie oceniaj ludzi po levelu.
|
||
|