|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Ja juz nie moge. Gram na Eterni. Duzo tam polakow. Stoje sobie w dp i co jakis czas podhodzi do mnie koles i namawia mnie zebym sklonowal swoje eq.
Moze zna ktos sposub na nich ?? PS: Ostatni na eterni duzo "hackerow" zaczelo grac codziennie widze po kokadziesiat ofer "free pacc wystarczy tylko wejsc na www.****.pl i wypelnic formularz" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ogóras, czyżby to nie byli twoi ... ok ja nic nie mowie .. nie ma na nich sposobu chyba, że stac, ale nie w depo tylko gdzieś na odludziu ^^. Też się zgadzam, że hackerstwo sie szerzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kodal ty lepiej lec do postu "Moja historia" i wez przestrzegaj ostatniego mojego zdania z tym ocenianiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dla mnie nie jest noobem koleś który cche żebyś sklonował swój stuff... Pewnie to char jakiegos hlvl który chce sobie zarobic bądź mu się nudzi
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up. Masz racje + dla ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() NA TAKICH TO TRZEBA TAK:
IDZIESZ ZA NIM I JAK ON MOWI ZEBYS POLOZYL COS NA ZIEMI TO KLADZIESZ POCHODNIE I MOWISZ ZE TO TWOJ NAJCENNIEJSZY PRZEDMIOT POZNIEJ JAK CI WYJDZIE TO POWIESZ ZE TO RACJA BO ZNALAZLES 2 PCHODNIE ICHODZISZ ZA NIM ZEBY CIAGLE I MOWISZ ZEBY CIE NZ+AUCZYL JESZCZE JAKIS SZTUCZEK ![]() A JEZELI KTOS DAJE CI KREW W BUTELCE to bierzesz za 5 gp i pozniej UDAJESZ ZE WYPILES I MASZ BUTELKE CZYSTA Booby zawiedizone NIE ZMARTWIE SIE PLUSIKIEM DO REPUTACJI:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sepicie z tymi + ale dobre rady trzeba nagradzac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Hmmmmmmmm Hackeroz z nich poprostu sa the best
![]() Jestem pod prawdziwym wrazeniem ludzi ktoorzy robia takie rzeczy. A pod jeszcze wiekszym jezeli ktos da sie na to nabrac ![]() A teraz powiem jak ja bym to zrobil. Zdobywam nr. IP kolegi ktoory podpada np. przy pomocy numeru gadugadu, co jest min. nadmienieniem do innego posta (np behi - 6305343 [wyjety ze strony forum] ale tez sa inne sposoby na to ![]() zdobywam ip serwera na ktoorym gra (napewno sie joosh nim pochwalil na forum) choc w groncie rzeczy nie jest to do niczego potrzebne, ale mozna. zapisuje sobie na dysku pakiety ktoore beda wysylane na serwer gloowny Tibi dekoduje (debilnie proste w tym przypadku) I MAM JEGO KONTO Pytanie tylko poco mam to robic ?? Odbierac przyjemnosc gry sobie i innym (mi sie ta gra naprawde podoba) Ostatnio edytowany przez Mystery - 29-08-2004 o 04:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mi też to dokuczało do momentu kiedy wkurzyłem się jak koleś nie dawał mi spokoju i powiedziałem OK,ale jeśli dam mi party.Dureń dał i po 30 sekundach leżał martwy.Zrobiłem tak z 3 typami,4 i ostatni zwial do depot i od jakiegoś czasu nikt mnie nie zamęcza pytaniami:Wonna get money fast?
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Lokacja: Bolesławiec
![]() |
![]() najskuteczniejszy sposob to IGNORE ...i dajesz sobie z wozu
![]() jak nie podziala to zabij ...albo traf pare razy przestraszy sie i odczepi |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Nr. Ip nic Ci nie da i nie proboj zakozaczyc jaki to sciebie hax00r jest bo nici z tego. Powiedz mi cwaniaku jak ty chcesz zapisac pakiety ktore wysyla klient do odbiorcy, jest to jedynie wtedy mozliwe jezeli masz dostep do komputera klienta lub zainstalowales u niego jakiegos trojana , inaczej nie da rady ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Bolesławiec
![]() |
![]() Cytuj:
wiem cos na temat hackow kont i bajki jakie tu opowiadasz rozwalaja mnie na lopatki. Nie masz (co zreszta widac po tym co piszesz kumaci beda wiedziec o co mi chodzi) pojecia o hackowaniu kont bo gadasz bzdury myslisz ze jestes the man bo potrafisz ? jestes lamer bo nie dosc ze nie potrafisz to jeszcze probojesz wkrecac na okolo jaki to z ciebie hacker ...zalosne...daj sobie spokoj z wywodami o rzeczach na ktorych temat nie potrafisz nic madrego powiedziec @Elmo us gratz za inteligetne rozbrojenie taniej sciemy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez S!lent - 29-08-2004 o 01:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie, niemam na nazwisko Anderson ![]() A ze ty nie wiesz ze mozna, to nie znaczy ze nie. I tu niespodzianka - mozna ! Nie nazwalem sie hakerem, nie uwazam sie za osobe ktora wie az tyle zeby sie okreslac tym mianem. Ja poprostu wiem na jakiej zasadzie to dziala i tyle. Jak zapisac pakiety ? Doedukuj sie, a dopiero po tym fakcie wdawaj sie w tak ostre dyskusje na ten temat (ja ci niczego na tacy nie podam) BTW Hax00r to dlamnie naprawde bardzo pogardliwe okreslenie ! A jak ty wyskakujesz tu z trojanami i siadaniem do klawiszy goscia - winda rulez, a o innych systemach pewnie tylko czytales w internecie ![]() A teraz wyobraz sobie jakiego ubawu mi dostarczyles. Cytuj:
A propos kumacji - to w ktorym dokladnie momencie textu doszedles do wniosku ze jej niemam ? A jesli chodzi ci o pomylke nr.IP i GG to joz jest poprawione (tzw. czeski blad) No i oczywiscie dales + za kumacje kolesiowi ktory nie ma pojecia jak wyglada IP ![]() Ostatnio edytowany przez Mystery - 29-08-2004 o 04:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() A wiec zeby obczytac i wyslac jakiekolwiek pakiety potrzebny jest Packet sniffer, jak sadzisz ze to potrafisz to chociaz wymien jakiego uzywasz. Nie jest to nielegalny soft wiec spokojnie mozesz sie pochwalic jaki to dobry jestes i prosze nie wyjezdzaj mi tu z zadnymi unixami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kro mi dal"-" ????? Niuech uzasadni swojo decyzje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Kill'em all
Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() A jak inaczej chcesz
![]() Pamietam jak jednego pieknego dnia poszedlem sobie wyropowac rata. Na dole stalo 2 chlopaczkow i trenowali ![]() ![]() ![]() Wiem jestem okrutny ale takie zycie Pozdrawiam ![]() Pod |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Spozub na nooba a co to znaczy spozub
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Sposob na nooba: TRAP!
Zabijesz go przyjdzie znow i znow bedzie gadal lub zabilaj potworki na zlosc A do takiego trapnietego gadzasz You are an idiot i nie sluchasz nic co on mowi albo takiego z firebombow zablkowac zeby nie mogl wyjsc bo dednie ;] A wogole taki co kradnie konta to nie jest hacker to jakis palant ktory wyslal kumplowi keyloggera ktorego sciagnal na pierwszej lepszej stronce. To nie jest hacker o hackowaniu to on wie tyle ile o przyszlorocznych planaf NFZ wiec nic konkretnego