|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie, otóż wydaje mi się, że na tym forum jest duża ilość ekscentryków, więc sądzę, że znajdzie się ktoś, kto jest w stanie mi odpowiedzieć: Ile zajęłoby wytrenowanie (ok. jak wolniej knightowi rośnie distance) 50-60 distance ze skilla 10 ??
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja myśle, że tyle co w swordze/axe/clubie wbicie skilla na 90...
Edit: Odczego są kalkulatory? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm, to strasznie długo, bo z powiedzmy 79-80 wbija się ok. 20h, no ale powiedział mi chociaż to ktoś na identycznym levelu
[CHAR]Secob Dreamvaver[/CHAR] i z tego samego świata ![]()
![]() |
#6 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() dist dla knighta nie oplaca sie lepiej idz expic lub row sworda/axe
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Nawet na 30-40 dista zuzyjesz strasznie duzo czasu. Rozwazajac oplacalnosc uzywania czegokolwiek z takim skillem oraz koszt spearow do treningu mozna stwierdzic, ze nie ma to sensu.
Obawiam sie ze okreslenie 'ekscentryczny' w stosunku do wiekszosci uzytkownikow tego forum nie oddaje w pelni istoty rzeczy ;)