![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Mam wielki problem!
Zebrałem dużo fajnych itemów, ale część sprzedałem. Reszty nie mogę nigdzie opchnąc, a mam dopiero 3 level i mam problem z capem. Na przykład trzymam łopatę. machete, i 2 scythe, przez co mam totalnie zapchany cap. Wywalić tego nie mogę. Ale też nikt nie chce kupić. Czy jest na rooku jakaś przechowalnia czy coś takiego? Doradźcie! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() na roku nie ma takich rzeczy typu przechowalnia (a szkoda)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() wiele osob robi tak, ze zaklada sobie nowa postac jako tragarza i jak chce cos przechowac to zostawia to w ciele jakiegos swiezo zabitego potwora (zeby nie zgnil za szybko) wyjmuje go z krwi (zeby nikt przypadkiem nie zajrzal) i wlogowuje sie "tragarzem" i bierze te rzeczy i tak mozesz sobie przechowac co tam chcesz 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
|
![]() Nie radze wsadzac rzeczy do swierzo zabitych cial, bo jak zgnija ciala to tych rzeczy nie bedzie mozna juz odzyskac ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale faktycznie jest niebezpieczeństwo, bo jak nie masz premium to jak się raz wyloguesz, to drugi raz możesz się dostać do Tibii na drugi dzień, jak się zwolni miejsce. Radziłbym więc, aby przed wylogowaniem wejść na główną stronę Tibii i zobaczyć ile jest zalogowanych osób. Jak jest powyżej 10 000 to nie radzę ryzykowa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Najlepiej miec jakiegos zaufanego kolege ktory nam chwile potrzyma rzeczy i zaraz odda. Pozatym jesli mamy postaci na tym samym kacie i zamiast sie wylogowywac wcisniemy ctrl + g to mamy opcje przelogowania sie (o ile jest miejsce na serwerze) to wejdziemy w tym samym momecie co wyszlismy
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja mam na rooku 3 postacie do trzymania sprzetu to niejest zabronione a bardzo pomaga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To po co jest na rooku tyle skrzyń różnej maści, skoro są publiczne i nikt tam nic nie schowa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Bardzo dobrym i sprawdzonym sposobem jest chowanie rzeczy za drzewami lub pulkaim skalnymi. Ty wiesz gdzie jest to schowane a nikt tego nie zobaczy.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No fajnie ale jak coś schowasz za skałą to po tem jak na to klikniesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() nie opyla sie ja raz znalazlem za drzewem 2 studded shield
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Powiem jedno jeżeli ci tak zalezy żeby to mieć to poprostu ściągnij sobie multi klijenta i stwórz nowa postać napewno nikt się nie pogniewa.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja się pogniewam.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() no wiec polecam najlepszy najbardziej sprawdzony sposob to przenoszenia rzeczy idziesz nad al dee dajesz relog depo charem przychodzisz relog na normalnego chara wkladasz itemy patrzysz czy sie naby nie kreca relog na depo i bierzesz itemki.sposob drugi troszke bardziej "ryzykowny" przed wejsciem do sklepu obi'ego jest choinka wladadasz rzeczy do baga rzuczasz na "czubek choinki i ich nie widac. przychodzisz depo charem ktory oczywiscie jest w tym samym miejscu i bierzesz itemki raz na 100 jakis noob sie kapnie
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: z nowego jadowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: ta gra jest do dupy
Profesja: Knight
Gildia: Draconus
Świat: Zanera
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 99
|
![]() i dodam do tego jeszcze, jak fajnie jest 1lvl pokazywać najlepszy eq i kilka platynek ;P
osobiście mam kilka(albo nawet kilkanaście ![]() ![]() @edit: Axa, chyba tobie chodzi o to samo drzewo ![]() Ostatnio edytowany przez zakazane1991 - 13-11-2006 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Dudus
Popatrz na cytat w mojej sygnaturce... @Pomysl z Seymourem To kompletnie odpada... Ja np. zawsze sprawdzam takie drzewka. Raz znalazlem spory lootbag z rarami ![]() Najlepiej wyjsc tam gdzie jest cistern i najblizej wody bo noobow tam nie ma. No i oczywiscie miec kolegow co przechowaja ![]() Na rynku jest KILKA drzew i na dodatek to najbardizej zaludnione miejsce na rooku. Niekiedy pozostawia sie itemy w strefie dla pacc. Niektorzy pacci lub facci gdy nie ma kolejek, wymieniaja sie przez trading room ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Tebiator
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
![]() Cytuj:
one sa po to aby blokowac potworki ![]() ![]() ![]() to tyle
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() @UP
Skrzynki to są raczej do celów "ozdobnych". Owszem zgadzam się że są bardzo przydatne w bitwach, ale jednak wydaje mi się że ich najważniejsza funkcja to "trzymanie klimatu".