|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() eternia xD
![]() sword 79 ladny ss ![]() sword 80 ![]() shield 80 ![]() sword 81 ![]() sword 82 i jeden z pierwszych ludzi posiadających kapelusz oraz na drugi dzien plecak ![]() sword 84 nie wiem gdzies sie zawieruszyl 83 (albo nie weim moze po 82 wskoczyl mi odrazu 84? nie wiem nie pamietam) ![]() sword 85 ![]() biore sie do pracy no to bijemy lvl!!!!!!! lvl 49 ![]() lvl 50 ![]() tutaj nie wiem co sie stało I nareszcie 6 mlvl EXPLOSION!!! ![]() lvl 55 ![]() lvl 56 ladny exp sie tam buja polecam ![]() lvl 57 ![]() lvl 58 ![]() lvl 59 ![]() lvl 60 ![]() lvl 61 ![]() lvl 62 ![]() lvl 63 ![]() lvl 64 ![]() lvl 65 ![]() lvl 66 ![]() lvl 67 ![]() lvl 68 ![]() lvl 69 ![]() lvl 70 ![]() lvl 71 ![]() lvl 72 ![]() lvl 73 ![]() lvl 74 ![]() lvl 79 znów mi gdzies zginelo kilka ss ![]() lvl 80 ![]() lvl 81 ![]() lvl 82 ![]() lvl 84 ![]() lvl 85 ![]() lvl 86 ![]() lvl 87 ![]() lvl 88 ![]() lvl 89 ![]() hanty kilka najważniejszych wlepie niechce mie sie wiecej ladnie tu poexpilem ![]() najlepszy lot ![]() dl ![]() ![]() ![]() lvl 90 xdddddddd gogogogogog lvl 100 (but now train) ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Heh, pamiętaj, że 10 max screenów można do jednego posta wpakować
![]() Jak na razie zapowiada się ładnie, mam nadzieję, że przez te skillowanie screeny nie spadną z poziomu. No ale i tak gz za jakąś kolekcję. Oby teraz tylko temat nie zapadł się. Pozdro! Bolt~
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, no, no gogo to 100 ale nie rozumiem jednej rzeczy... chodziles na ~70 lvl'u na 'zamek' tam taki dobry exp ?...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() nie powiem...sski super, same konkrety oby bylo ich wiecej
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Gz =) Tez jestem bliski 90
![]() @Archer_of_Keltera Kiedys knightem na zamku , jezeli sam tam expilem przy dobrym respie (jeszcze moim kina) mialem chyba okolo 25~k na h =) wiec chyba nie jest zle jak na kina ?? ![]()
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )