|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Od pewnego czasu Tibia zaczeła mi sie nudzić więc postanowiłem zrobić sobie huncik:
Miejsce: Rookgard/młyn Cel: Trap Ekipa: Latarka on Aurea To mój fun char!!! Podkreślam odrazu że jeżeli sie komuś nie podobaja sski to nie komentujcie!!!!!! zaczynamy: 1.Gibesod co za LoL To jest trap LoL ![]() 2.it is a joke? yea! very funny LoL ![]() ![]() 3.ten koleś mnie rozbroił!!!Olookajcie co napisał!!! Wiec oczekiwania na gma ![]() ![]() 4.tu już idzie zgraja nOObków albo newbie ![]() ![]() 5.Jeden już ryczy ![]() ![]() 6.Kolejny poszedł pod ostrze!!! ![]() 7.nawet podszedl ktos z wyzszym lvlkiem ![]() ![]() 8.a tu też niezły trap koleś chciał uwolnić ![]() ![]() ![]() 9.i kolejny team idzie ![]() ![]() 10.Tu koles myślał że sie uchroni przedemną ![]() ![]() 11.I tu ostatni jak narazie: ![]() ODRAZU PODKREŚLAM ZE TO BYŁY TRAPY LECZ NIE TAKIE HAMSKIE ZE MUSIAŁ KTOŚ CZEKAĆ DO RESETA!!! NAJCZEŚCIEJ PO 15-20 MINUTACH PUSZCZAŁEM WOLNO!!!! JAK KOMUS SIĘ NIE PODOBA PLZZZ DONT COMMENT!!! a tym co się podoba comment plz ![]()
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 28-08-2004 o 21:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajnie ssy...a zwłaszcza ten czerwony krzyżyk na białym tle....nic nie widać
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Duriel było napisane w8 plzzz no to poczekaj
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Na pierwsze zdjecie powiem tylko LOL
Koles moze sie przecierz uwolnic wiec nie ciesz sie tak z tego trapu bo to przecietny Po za tym temat o trapach juz jest i chyba tam trzeba pisac a nie nowy topic zakladac Jeszcze jedno co do tych trapow wg mnie zaczynaja one byc nudne wszyscy robia trapy w tym samym miejscu - w mlynie poszukajcie innych miejsc do trapowania
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004