|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Otóż dzisiaj w grze knights pojawiły się zdięcia itemów jakie się ma. Patrzę z ciekawością i co widze? ITEMY Z TIBI. Przez chwile patrze i myśle że nie na tą strone wszedłem ale to ta. Jeśli nie wieżycie sami sprawdźccie.
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Proszę bardzo :
www.knights.pl
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Sprawdziłem, i rzeczywiście - ładny plagiat, nie sądze, ze CipSoft by im dał prawa autorskie do tych obrazków...
Prosze tu adminów, o skierowanie sprawy do CipSoftu. Tutaj fotka: ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() lool
![]() edit: Own3d. Gram z 10 min a już mam 5 poziom... edit2:7 xD edit3: Głupia gra :<
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 19-11-2006 o 12:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() No nieźle... Ciekawe co na to CipSoft jeśli ktoś ich poinformuje... ktoś chętny do napisania maila?
@Down No , a jak? Chociaż wole pale ![]() Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 19-11-2006 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Jak rozumiem CipSoft może podpieprzać grafiki firmie Origin z gier m.in. Ultima VII, VIII, ale jak ktoś podpieprzy grafiki CipSoftowi (btw, leather helmet jest prawie żywcem z U7) to już na stos? ;]
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Napisałem o tym na ich forum: http://www.niq.pl/knights/viewtopic.php?p=1815#1815
Ciekawe czy ktoś odpowie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A swoją drogą, chłopakom przyda się lekcja o prawach autorskich ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plagiat. Zwykły plagiat.
Założył już ktoś o tym temat na forum.tibia.com? @edit Lol, miałem założyć, ale właśnie się zorientowałem, że mnie hackneli ![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 19-11-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Co do gry jest nudna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Haha, ta odpowiedź mnie rozwaliła
![]() Cytuj:
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Master Alucard
|
![]() Zastanawia mnie kwestia praw autorskich. Cipsoft nie moze sie do nich przyczepic, bo sam nie ma praw autorskich do roznych rzeczy, ktore "pozyczyl" od kogos innego
![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 19-11-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Do 7.1 włącznie połowa grafik była ŻYWCEM z Ultimy wyciągnięta. Już o tym, że systematyka i sposób wyświetlania jak i stary wygląd postaci to wytwór w 100 procentach Originu nie wspominając.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Wieszok
Owszem, owszem @top Dodałem swoje trzy grosze. Mam nadzieję, że szybko to się skończy. Tak wogóle to w tibie gra tyle osób, że prędzej czy później ktoś by to znalazł ![]() Do tego musze stwierdzić, że niektórzy z tego forum to do... tzn. są dziwni ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() To pierwsze niedokończone określenie bardziej by pasowało.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() haha
Napisalem posta do tamtego temaciku ![]() ![]() XD Jak myslicie kiedy ta gra siadzie? A ile lat autor dostanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @janek@
Prędzej Ty dostaniesz bana za spam w wszystkich tamatach na forum, niż tamten koleś pójdzie siedzieć. |
![]() |
![]() |