|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2006
|
![]() Witam,
Miałem to zrobić na forum tibia.org.pl ponieważ podczas swojej kariery tibijskiej bardziej z nimi byłem związany noo ale mają przerwe techniczną a mi sie nie chce czekać.... I tak to już coś ze w końcu po roku znalazłem czas na to aby wesprzeć polaków - równie dobrze mógłbym po prostu to wyrzucić. Adam007 jeżeli wam coś to mówi choć wątpię ale nie ubolewam z tego powodu w ogóle. Przejdźmy do rzeczy, nie będę tutaj opisywać swojej tragi-historii z której na samym początku wynika nieuchronność głównego bohatera przed fatum. Najpierw zasady. Mieszkam w Venore i nie chce mi się maszerować po miastach ani nawet czekać aż jakiś osiłek po 2h wreszcie do mnie dojdzie. Więc itansy wysyłam parcelem pod podany adress. Konkurs działa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Tzn. kto pierwszy tutaj napisze, poda nick postaci na świecie Calmera i miasto do którego ma zostać wysłana paczka dostaje główną nagrodę. Kolejna 3 osób dostaje następne nagordy. Nie interesuje mnie co zrobicie po konkursie z nagrodą, możecie nawet sprawdzać czy bohy potrafią pływać... JEDYNYM WARUNKIEM JEST POSIADANIE POSTACI 8lvl+ Czy będzie ona na rooku to też mnie nie interesuje. Jeżeli do godziny 21:00 (24.11.2006) nie zgłosi się żaden gracz z Calmery 8lvl+ to skarby idą do ludzi mających poniżej 8 lvl. Jeżeli zgłosi się jedna osoba to zgarnia ona wszystkie nagrody, jeżeli 2 to zrobimy losowanie pozostałych 2 nagród jeżeli 3 to tak samo. Nagrody to : 1 osoba - BoH 2 osoba - Crown Legs 3 osoba - Fire Axe 4 osoba - Crown helmet Sprawa wygląda tak ze nie mam gotówki a mam tylko 2 parcele wiec wysle do 2 pierwszych osób które potwierdza ze nie naciagam reszty na wydatek rzędu 15gp. A dwie ostatnie wyślą mi kase na parcele bądź parcel w parcelu ale z nimi zgadam sie osobiscie na pw i tibii. Pamiętajcie ! Tylko oszust będzie szukać dziury w całym. Nie ma żadnego haczyka itp, nie chce waszych haseł i w parcelach nie wyśle wam keylogera czy innego badziewia. Po prostu jeżeli czytasz to jako jedna z 5 pierwszych osób to znak że właśnie uśmiechną się do Ciebie los. Swojego nicku w grze nie zdradzam bo postać dostanie kolega a z doświadczenia wiem ze miałby problem z spamem typu : " ty k***o oshuscje! ja bylem 1" itp.... Powodzenia ! Yours, Noteś. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 25-11-2006 o 00:17. Powód: Zły prefix, modyfikacja regulaminu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() doh, pomyleczka? XD
Ostatnio edytowany przez Naharth - 24-11-2006 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok, dane mogą być na pw jezeli ktos sobie życzy
![]() Podczas czekania na posty postanowiłem opowiedzieć kawał: Rozmowa telefoniczna: - Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki? - Na bazarze jesteś, skarbie? - Nie, w aptece. ![]() Siedzi facet w barze i ciagle patrzy sie na zegarek, w poblizu bardzo atrakcyjna mloda dziewczyna. W pewnym momencie dziewczyna zawiązuje konwersacje: -Czy Pan na kogos czeka? Tak Pan patrzy na zegarek.... -Nie, to prostu bardzo nowoczesny zegarek i ma ciekawe funkcje. -A wygląda całkiem pospolicie. Co takiego potrafi. -Teraz na przykład mówił do mnie telepatycznie. -A co takiego mowił? -Że nie ma Pani na sobie majtek. -To nieprawda, mam majtki. -Oj głupi zegarek, musi sie spieszyc o godzine ![]() Ostatnio edytowany przez Notes - 24-11-2006 o 18:27. Powód: Umilamy czas oczekiwania na zwycięzców... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok, zgłosiło się 2 chętnych więc dostaną oni po 2 nagrody. Dobrze sie składa bo mam tylko 2 parcele.
Dobra losowanie nagród 3 i 4, Zrobimy wyliczanke zeby nie bylo ze jakoś probójecie wplynac na moja decyzje to zrobie to odrazu. 1 - 4 2 - 3 Czyli pierwsza osoba otrzymuje bohy i c-helmet, druga fire axe i crown legs ![]() To tyle dziękuję za uwage. Przedmioty rozdane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Początkujący
Imię: Gevius~
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 84/77
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() no fajno , nagrody dostalem , ale za chwile dostalem bana za account sharing bo sie klocilem na game chacie
![]() miesiecy ;] |
![]() |
![]() |