|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety... Ja ci niemoge dac 2/10...
1. Źle powklejane wszystko, 2. Pusto, 3. Gdzie czcionka Tibijska jest do niej program -.- 4. Wszędzie ludziki bez imion -.- 5. Jest temat przyklejony do pierwszych Fake'ów -.-
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehh, nawet nie chce mi sie bledow wytykac. 1/10
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Ktory to zwalony fake w ciagu 2 dni? 5-6?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() PORAŻKA NA CAŁEJ LINII!!
Beznadziejne wklejanie Brak czcionki tibijskiej Domek bez podłogi Jakaś denna fabuła STARE OUTFITY! Źle położone kamienie (co one się przemieszczają??) Drzewa na pustyni?? Krzaki na pustyni i Behemot mają białe obwódki... Król Shadow?!?! Trochę ubogie warunki ma jak na króla O.o 0/10
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Spodziewalem sie troche od Was wiencej ...
![]() Przeciez wiedziecie ze to moje 1 Fake'i Ucze sie... Musicie tak Pluc a ten Imiona to jaki program? gdzie moge go sciognoc? Przeciez sie nie naucze robic Fake'i w 1 Dzien 0o Wlasnie Zrobilem nowe zdjencia Ale niewiem czy w klejac ;/ Jeszcze porobie pare rzeczy |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fake font converter napewno znajdziesz w poradnikach dla nowych fejkowcow... Ciekaw czy wogule tam spojrzales... podejrzewam ze zgubila cie zbyt duza ilosc literek i ci sie czytac niechcialo ;p
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wejdz w poradnik dot. robienia fake'ów, tam jest wszystko, przeczytaj caly.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Cytuj:
Nie chce mi się wypisywać błędów bo bym musiał cały referat tu napisać. 1/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Hmmm.
CO TO JEST?!? -Czcionka tibijska (a w zasadzie jej brak) -Źle powklejane -Brak nicków -całokształt +brak plusów Denne 0\10
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja nawet poradnika nie czytałem i jakoś umię.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ok malezmiany
Ciog Dalszy... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() Niedlogo Ciog Dalszy Ok Zrobilem Maly Krok czy moze mi ktos powiedziec jak usunoc te Biale kolo Fontanny? |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Albo się naprawdę popraw w tworzeniu Faków... albo odpuść sobie ;/
1 Olbrzymi obraz - mało ... noo wszystkiego mało (-) 2 Gadanie ludzi - nie używaj painta do tego ;/ jest program (-) 3 Wygląd (Ludzi) - Jest paręnaście ludzi w tym faku a użyłeś tylko kilka ubranek (-) z Pomocy dla bezrobotnych (Next (-) 4 Wygląd (Potwora) - nie wyczyściłeś go (-) 5 Gadanie Potwora - Specjalna czcionka do tego jest... (-) 6 Wygląd terenu - Wszystko nie równo spora ilość rzeczy nie wyczyszczona(-) 7 Imiona - Brak imion nad ludźmi (-) i potworami (-) Podsumowanie (-) = 9 (+) = 0 10-9=...(Ahh ta wysza matematyka jak to ktoś powiedział) (1/10) (TO DOTYCZY PROLOGU(części pierwszej jak kto woli) (Część druga) 1 Teren - Dużo rzeczy nie wyczyszczonych(-) 2 Prawa Autorskie - Te smoki o ile pamiętam są moje ?(-) jeśli nie to zwracam Honor i nie ma tego minusika 3 Teren - całkiem pełno dałeś rzeczy - drzewa itp (+) 4 Teren - Wziąłeś świątynie z pomocy ;] (-) 5 Teren - Te ściany które ty robiłeś są nadal nie równe (-) 6 Postacie - Biały elf(-) ? a nie leniwy twórca któremu nie chce się pokolorować outfitu(-) ? 7 Rozmowa (Ludzie) - Znalazłeś czcionke (+) 8 Imiona (Ludzi) - Nauczyłeś dawać imiona (+) 9 Potwory - Znowu orki..... (-) Podsumowanie (-) = 7 (+) = 3 10 - 7 + 3 = 6... Lecz ja dam ci 5 ;] (5/10) Rób dalej - ale staraj sie co robisz ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 26-12-2006 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() TOROQ ODEZWALES SIE! CHWALA BOGU! xD Wez, zacznij robic fake, bo super je robisz. Pozatym... nudno tu bez ciebie ;<
A fake, puka dnem od spodu ;p
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() <Jakiś Cholry BUG - KASACJA POSTA !@!>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Strasznie krzywo... Gdyby to było równo (tak jak sobie wyobrażam) dałbym może i nawet 10/10! Zawsze duże budynki robiły na mnie wrażenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A conventera znasz??
Jak nie to rade poznać... Edit: Aha jest drugi odcinek... No jest conventer ale to tylko o tyle lepiej ten fake jest poprostu do bani... napisz do jakiegoś usera niech ci pokaże jak robić "normalne" fakei
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 26-12-2006 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Koncze juz prawie nastempne fakei
Ostatnio edytowany przez Undead_Dragon - 26-12-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Oki
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Przed Czym Oni uciekajol? W Nastempnym Odcinku ! Mam nadzeje ze jest juz lepjej ![]() |
![]() |