|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich w temacie zdjęciowym gildii Rigante .Gildia ta znajduje się na świecie Morgana ! A więc jak zaczęłem temat wypadało by wrzucić kilka zdjęć !! Wieć stare adv najpierw
![]() Te wszystkie były daaawno Lvl 48 jeszcze na tibii 7.7 ![]() Lvl 50 ;> ![]() 52 ![]() ![]() Lvl 53! ![]() I Odrobiony 55 ;> ![]() Narazie starczy , proszę o komentowanie i kolegów i koleżanki z gildii o wklejanie swoich zdjęć ;> z góry thx za komenty ![]() Ostatnio edytowany przez Xaaro - 25-11-2006 o 20:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() No, no.. Gratki, całkiem przyzwoicie..
![]() Oby tak dalej, see ya. ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Imię: Cabal Executioner
Profesja: Elite Knight
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 147
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Kilka starszych adv:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() Wielkie gz! More...
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako iż nie expie , to niemam nowych ss z adv w lvlu , tylko trenie ale później ssa wrzuce , to wrzucam stare screeny ;>
Czyściłem questa koledze ;> ![]() Bk quest , bk padł tylko odemnie a Cabal wybił beho ![]() ![]() A tutaj już po ![]() ![]() I ostatnio wracając z Elfów postanowiłem odwiedzić wójka Orka Szamana ;> ![]() I na koniec E Wave Lousego we mnie ;> jego best ^.^ ![]() No i 80 shield po dedzie odrobiony ;> ![]() Ostatnio edytowany przez Xaaro - 27-11-2006 o 20:07. Powód: dodaję jeszcze jedno zdjęcie |
![]() |
![]() |