|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() w Ankrahmun pod miejscem gdzie na mapie ma byc podobno portal jest takie ciekawe expowisko... sa tam hieny, skele, szczury, larwy, kobry, skarabeusze...
ja mam pytanie... przeszukalem bestiariusz i pierona zauwazylem tylko ze cos sie drze "crush the enemies"... co to moze u diabla byc? acha i taki maly mini update mapy powinien byc... tam gdzie mial byc sklep sa mieszkania takie malutkie cos jak by sklep zaadaptowany. drugie pytanie zwiazane z tematem brzmi: co mozna tam jeszcze znalesc ciekawego? podobno gdzies tam sie kreci fe ale nie jestem tego na 100% pewien :/
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ten potwór wydający te odgłosy to Behemot z akademi magii. portal masz w piramidce z swiątynią (na prawo od pharaona) A sklepy są nad tymi mieszkankami. A FE jest w akademi magi i niżej masz djinna
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dziemki. czyli raczej lepiej sie tam nie pokazywac na 20 levie?
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() No z behe na 20lvl nie chcialbym na solo byc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() eee a czy behemonek, fe itd(nieliczac djinow) nie sa za sciana przypadkiem???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() sa ale dla niektorych to przecierz nie istotne
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z fe i z vampirem mogl bym "ponegocjowac" jak bym nie mial lagow... tzn z fe mogl bym miec ale nie za duze.... apropos czy wiecie jak sie otwiera tamte drzwi? bylbym conajmniej bardziej niz bardzo dzwieczny...
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() ja wiem, ale to byłby quest spolling gdybym się wygadał
![]() btw. pod ankh może być znacznie niebezpieczniej ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |