|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Szczecinek
|
![]() To jest link do filmu w formacie wmv w którym pokazane są nasze fragi.
![]() Miłego ogladania i prosze o komentaż... http://rapidshare.com/files/4681255/Virtualiz***** |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() No filmik nice, jesli ofc to ten co go sciagnolem z forum.tibia.com
![]() juz daje linka do tego z tibia com: http://rapidshare.com/files/4289774/...vie_I*****.html Ta, sciagnolem, przekanowalem i czysciutki filmik ofc, trzeba przyznac ze ladnie dajecie w ab, ale jak was prosze udostepnijcie mi fraga jak zabiliscie 35 palla Stoss ![]() P.S. SCIAGNIJCIE SOBIE JESZCZE TEN FILMIK Z TIBIA.COM CO WAM DALEM LINKA, MOŻE FRAGI TE SAME ALE KLIMAT FILMIKU ZUPEŁNIE INNY ![]() P.P.S NIE JESTEM ZA HIP-HOPEM W FILMIKACH WMV, JAKOS MI NIE PASI :}
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 28-11-2006 o 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten na Tibia.com to jest całkiem inny filmik, zrobiony przez inną osobe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ladny film, chociaz napisy nieczytelne ;p. Bardzo ladna ekipa, az milo sie patrzy na takie cos
![]() ![]()
" Amatorzy zbudowali arkę, a profesjonaliści - Titanica " [; ![]() 12:44 Fajeere [3]: ma 1 lewel niema 12:44 Jassy Marn [4]: haba ty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amek_PL - 27-11-2006 o 23:28. Powód: bez |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Łał! Mi sie nawet podobalo, jestem pod wrazeniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsza piosenka: Maciora - Gliniarz
Druda piosenka: Slipknot - before i forget Czemu tak mało komentarzy?? ![]() Ostatnio edytowany przez Pindrales - 01-12-2006 o 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Filmik nie za dobrze zrobiony, ale za to ladna ekipa i fragi.
Gratuluje pkingu, ale filmu juz nie ;P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Co wy macie z tym zoomem? ;p Cały czas wszystko na zoomie, zamiast zrobić jakieś zbliżenia czy efektowne przejścia. Kawałek hh mi się nie podobał, ale potem było całkiem fajnie. Fragi niezłe, trochę trudno rozczytać czcionkę, ale daje radę. Jeszcze jednym ważnym minusem są "lagi" na filmie, następnym razem zgrywaj mniejszy obszar z okna gry, albo odciąż komupter jak tylko możesz [wyłączając gg, kazzy, emuły itd.]. Aaa, no i pamiętajcie, że mimo że od nas są aktywne 2-3 osoby, to w Kazo ciągle mamy coś do powiedzenia hehe.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zoom jest dlatego taki, bo gdy robilem z dalszej odległosci to filmik strasznie sie cioł... Nie wiem dlaczego tak bylo, a poza tym po co mam pokazywac jakies krzaki itp...
My do kazz nie chodzimy... Siedzimy w ab, ale zauwazylem ostatnio, ze ludzie poporstu sie "wyprowadzaja" niedługo bedzie jak w kazz pusto ![]() Ostatnio edytowany przez Pindrales - 01-12-2006 o 09:50. |
![]() |
![]() |